www-apache-bugdb mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Eric Bartley <Eric_Bart...@aici.com>
Subject os-windows/2779: Same Problem as #2692
Date Tue, 04 Aug 1998 18:22:12 GMT

>Number:         2779
>Category:       os-windows
>Synopsis:       Same Problem as #2692
>Confidential:   no
>Severity:       serious
>Priority:       medium
>Responsible:    apache
>State:          open
>Class:          sw-bug
>Submitter-Id:   apache
>Arrival-Date:   Tue Aug  4 11:30:00 PDT 1998
>Last-Modified:
>Originator:     Eric_Bartley@aici.com
>Organization:
apache
>Release:        1.3.1
>Environment:
Windows NT Workstation 4.0 with SP3
>Description:
I'm see the same problem described in #2692. The problem is really with
Live Software's JRun for Apache. It's jrun.dll library is trying to import
the function ap_get_module_config from ApacheCore. This worked with 1.3.0, and
I wouldn't expect a point change to alter something like this. Especially since
I didn't see anything in the CHANGES file pertaining to this (at least that I
could tell).

Can you give me any work around? Or tell me where I might find the old windows
installer file for 1.3.0, I've deleted my copy of it and can't switch back.
>How-To-Repeat:

>Fix:

>Audit-Trail:
>Unformatted:
[In order for any reply to be added to the PR database, ]
[you need to include <apbugs@Apache.Org> in the Cc line ]
[and leave the subject line UNCHANGED.  This is not done]
[automatically because of the potential for mail loops. ]
[If you do not include this Cc, your reply may be ig-   ]
[nored unless you are responding to an explicit request ]
[from a developer.                                      ]
[Reply only with text; DO NOT SEND ATTACHMENTS!         ]




Mime
View raw message