www-apache-bugdb mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Brian Behlendorf <br...@hyperreal.org>
Subject Re: general/2193: Images being served in an inconsistant manor
Date Sat, 09 May 1998 17:50:00 GMT
The following reply was made to PR general/2193; it has been noted by GNATS.

From: Brian Behlendorf <brian@hyperreal.org>
To: "Mark I. Recio" <recio@web-pros.com>, apbugs@apache.org
Cc:  Subject: Re: general/2193: Images being served in an inconsistant manor
Date: Sat, 09 May 1998 10:49:35 -0700

 At 04:40 AM 5/9/98 -0000, Mark I. Recio wrote:
 > On a lark, I installed a very old version of Apache, 1.1.3 to be exact. 
 > And lo and behold, the problem goes away! The images load perfectly fine,
 > and all is well.
 > 
 > I also d/led a trial version of Netscape's server. Same files, & same
 > directory tree, the files load perfectly fine.
 > 
 > Also for fun, I downloaded the binary from the apache site of 1.2.5. It
 > too exhibits the problem.
 > 
 > So as it stands now, it seems that the problem exists with the 1.2.5-1.2.6
 > revs of the server. 
 
 Can you try earlier 1.2.x releases?  I'll make them available for the time
 being through here:
 
   http://www.apache.org/~brian/old12/
 
 	Brian
 
 
 --=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=--
 pure chewing satisfaction                                  brian@apache.org
                                                         brian@hyperreal.org

Mime
View raw message