www-apache-bugdb mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "van Erven, Ronald" <ronald.vaner...@wcom.co.uk>
Subject RE: general/2200: source html code is shown but not the page
Date Fri, 08 May 1998 06:40:01 GMT
The following reply was made to PR general/2200; it has been noted by GNATS.

From: "van Erven, Ronald" <ronald.vanerven@wcom.co.uk>
To: "'Marc Slemko'" <marcs@znep.com>
Cc: "'Apache bugs database'" <apbugs@apache.org>
Subject: RE: general/2200: source html code is shown but not the page
Date: Fri, 8 May 1998 06:30:02 -0000

 I didn't say the problem is in apache.
 I only wanted to know if anybody has similar problems and if so how to
 solve it. The micorsoft and netscape pages didn't gave me an answer.
 
 I can't give you url because it's on our local intranet to which you
 don't have any access. An I can't give you any access.
 
 Cheerio, Ron
 
 
 
 >----------
 >From: 	Marc Slemko[SMTP:marcs@znep.com]
 >Sent: 	Friday, May 08, 1998 8:12 AM
 >To: 	van Erven, Ronald
 >Cc: 	Apache bugs database
 >Subject: 	RE: general/2200: source html code is shown but not the page
 >
 >I ask again, can you give an example URL.  Why do you think anything is
 >wrong with Apache?  Isn't it more likely your HTML is just messed up?
 >
 >If you can't be more precise about your exact problem, I'm afraid we can
 >do nothing to help you.  This is almost certainly not a bug in Apache.
 >
 >On Fri, 8 May 1998, van Erven, Ronald wrote:
 >
 >> Apache is running on sun solaris and is running fine.
 >> 
 >> MSIE3.01 is working fine.
 >> But the browsers MSIE4.0 and Netscape Communicator are messed up!
 >> 
 >> My question is how to solve this.
 >> 
 >> >----------
 >> >From: 	marc@hyperreal.org[SMTP:marc@hyperreal.org]
 >> >Sent: 	Thursday, May 07, 1998 6:46 PM
 >> >To: 	van Erven, Ronald; apache-bugdb@apache.org; marc@apache.org
 >> >Subject: 	Re: general/2200: source html code is shown but not the page
 >> >
 >> >Synopsis: source html code is shown but not the page
 >> >
 >> >State-Changed-From-To: open-analyzed
 >> >State-Changed-By: marc
 >> >State-Changed-When: Thu May  7 09:46:17 PDT 1998
 >> >State-Changed-Why:
 >> >I'm sorry, I don't understand what you are trying to say.
 >> >
 >> >You say you are running Apache 1.2 on NT, but 1.2 doesn't
 >> >runn on NT.
 >> >
 >> >What verison of Apache are you running?
 >> >
 >> >What platform are you running on?
 >> >
 >> >Can you give an example URL?  Why do you think anything
 >> >is wrong with Apache?  Isn't it more likely your HTML
 >> >is just messed up?
 >> >
 >> >
 >> 
 >
 >

Mime
View raw message