www-apache-bugdb mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Jonathan Roy <...@idle.com>
Subject Re: general/2187: web server running 1 hour ahead of the server itself
Date Thu, 07 May 1998 14:10:01 GMT
The following reply was made to PR general/2187; it has been noted by GNATS.

From: Jonathan Roy <roy@idle.com>
To: Marc Slemko <marcs@znep.com>
Cc: apbugs@hyperreal.org
Subject: Re: general/2187: web server running 1 hour ahead of the
  server itself
Date: Thu, 07 May 1998 10:05:36 -0400

   I believe the time was wrong during the whole web server execution. TZ is
 set to US/Central which is the right time zone. This problem may very well
 never happen again, but I figured I'd report it in case someone else ever
 experiances it as well, as an additional data point.
 
 -Jonathan
 
 At 11:54 PM 5/6/98 -0600, Marc Slemko wrote:
 >On 6 May 1998, Jonathan Roy wrote:
 >
 >> roy@sinistar (25) % uname -a
 >> SunOS sinistar 5.5 Generic_103093-06 sun4m sparc SUNW,SPARCstation-20
 >> >Description:
 >> 
 >>   DATE_LOCAL in an ssi echo command was printing May 6 when it was still
 May 5. Couldn't
 >> figure out what was wrong or how to change the effective time zone of
 the server,
 >> so we just restarted it. error_log has:
 >> 
 >> [Wed May  6 00:21:15 1998] [notice] httpd: caught SIGTERM, shutting down
 >> [Tue May  5 23:21:31 1998] [notice] Apache/1.3b5 configured -- resuming
 normal operations
 >
 >When did this start happening?  Was it when Apache was started or while it
 >was running?
 >
 >Are you sure no one with their on TZ environment variable set started
 >Apache at any time?
 >
 >I am really doubtful that Apache is doing anything wrong because it just
 >uses the OS's supplied routines...
 >
 >
 >
 
 --
 Jonathan Roy - roy@idle.com - Idle Communications, Inc.
 

Mime
View raw message