www-apache-bugdb mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Marc Slemko <ma...@znep.com>
Subject Re: general/2180: logresolve won't work (fwd)
Date Tue, 05 May 1998 16:20:01 GMT
The following reply was made to PR general/2180; it has been noted by GNATS.

From: Marc Slemko <marcs@znep.com>
To: Apache bugs database <apbugs@apache.org>
Cc:  Subject: Re: general/2180: logresolve won't work (fwd)
Date: Tue, 5 May 1998 10:11:55 -0600 (MDT)

 ---------- Forwarded message ----------
 Date: Tue, 5 May 1998 08:52:07 +0200
 From: Eddy.DeClercq@coi.be
 To: Marc Slemko <marcs@znep.com>
 Subject: Re: general/2180: logresolve won't work
 
 Hi,
 
 Thanks about the reply about the compiler.
 
 About the sytax: sorry for the trouble. I'm not very familiar with this
 sytax and interpreted it wrong.
 
 Just one thing:
 
 Whe I lokk at the statistics I got 53 not resolved names.
 
 logresolve Statistics:
 Entries: 5544
     With name   : 1
     Resolves    : 5543
     - Not found : 53
 Cache hits      : 5489
 Cache size      : 54
 Cache buckets   :     IP number * hostname
     3    195.207.1.112 : Host not found
     8    195.207.1.117 : Host not found
    10    195.207.1.119 : Host not found
    13    193.74.240.18 : Host not found
    18    195.207.1.127 : Host not found
    21    195.207.1.130 : Host not found
    23    193.190.148.4 : Host not found
    31    195.207.1.140 : Host not found
    31  137.113.192.101 : Host not found
    33     12.65.160.52 : Host not found
    35      194.7.15.75 : Host not found
    41    195.238.9.111 : Host not found
    44       195.95.4.6 : Host not found
    47      209.1.32.61 : Host not found
 ......
 
 But when I do a nslookup from that same machine to e.g.
 > 209.1.32.61
 Server:  nsip1.coi.be
 Address:  192.168.77.11
 
 Name:    ptest1.inktomi.com
 Address:  209.1.32.61
 
 I got a name. Any idea what the problem is?
 
 Yours thankfully,
 
 Eddy De Clercq
 
 
 
 
 
 Marc Slemko <marcs@znep.com> on 04/05/98 17:29:17
 
 To:   Eddy De Clercq/COI
 cc:   Apache bugs database <apbugs@apache.org>
 Subject:  Re: general/2180: logresolve won't work
 
 
 
 
 On Mon, 4 May 1998 Eddy.DeClercq@coi.be wrote:
 > Hi,
 >
 > I followed the instructions and ran configure. This gave the following
 > Makefile
 > ###############
 > # Platform: Solaris 2
 > # Final Rules:
 > #  Rule WANTHSREGEX=yes
 > ###############
 > CC=cc
 > OPTIM=-O2
 In 1.2.5 and 6, if you set it to use cc you have to set OPTIM in your
 Configuration file to -O or something.  This has been fixed to work
 properly automatically in later releases.
 [...]
 >
 > But that is not my main concern. The downloaded binary of logresolve
 > doesn't work. I can't get it running, cause it tells me that the synatx
 > isn't right.
 Read what it says!  Your syntax isn't right.
 >
 > When I type:
 > ./logresolve access.week access.test
 >
 > I always get:
 > Usage: logresolve [-s statfile] [-c] < input > output
 It says use logresolve < input > output
 You are using logresolve input output.
 They are different.
 
 
 
 
 

Mime
View raw message