www-apache-bugdb mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Richard Bigot <r...@hotmail.com>
Subject general/1616: Server can not strip $ and ? in the same URL
Date Fri, 02 Jan 1998 20:48:42 GMT

>Number:         1616
>Category:       general
>Synopsis:       Server can not strip $ and ? in the same URL
>Confidential:   no
>Severity:       non-critical
>Priority:       medium
>Responsible:    apache
>State:          open
>Class:          sw-bug
>Submitter-Id:   apache
>Arrival-Date:   Fri Jan  2 12:50:01 PST 1998
>Last-Modified:
>Originator:     rbig@hotmail.com
>Organization:
apache
>Release:        1.2.3
>Environment:
Linux 2.0.30 24Mb RAM HDD 600 MB
>Description:
When submitting a CGI script to the server with the following $ and ? in the same URL, Apache
will
not or forget to strip and pass to the Query String (GET METHOD) everything after the $.
>How-To-Repeat:
http://www.xxx.com/cgi-bin/getString.sh$var1?1,5

Everything after the ? are coordinates of an image map.
>Fix:
Have Apache strip everything after $ if it is first there.
Whatever is after the *.sh (either the $ or ? separator) strip and pass it the the CGI.
WebSTAR 2.0 for Macintosh will actually do that.

Thank you

Richard Bigot
rbig@hotmail.co
>Audit-Trail:
>Unformatted:
[In order for any reply to be added to the PR database, ]
[you need to include <apbugs@Apache.Org> in the Cc line ]
[and leave the subject line UNCHANGED.  This is not done]
[automatically because of the potential for mail loops. ]




Mime
View raw message