www-apache-bugdb mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From fanli tai <...@urd.spidernet.to>
Subject os-windows/1432: sending only first 16k or so when serving from 1.32b/nt to communicator 4.03
Date Wed, 19 Nov 1997 05:29:58 GMT

>Number:         1432
>Category:       os-windows
>Synopsis:       sending only first 16k or so when serving from 1.32b/nt to communicator
4.03
>Confidential:   no
>Severity:       serious
>Priority:       medium
>Responsible:    apache
>State:          open
>Class:          sw-bug
>Submitter-Id:   apache
>Arrival-Date:   Tue Nov 18 21:30:00 PST 1997
>Last-Modified:
>Originator:     tai@urd.spidernet.to
>Organization:
apache
>Release:        1.3b2
>Environment:
microsoft visual c++ 5.0, nt 4.0 server patch level 3
>Description:
For some strange reason, netscape communicator 4.0[34] is not getting more
than 16k worth of stuff - both gif/jpg and html.  For example, manual/misc/FAQ.html
is cut off at answer 8.  Using netscape 3.01 and pointing it to the same server,
I get the full FAQ though.  Pointing the 4.0[34] at 1.24 running on linux, I get
the full faq.html too.  In short:

                   Communicator 4.03/win95   Navigator 3.01/NT

Apache 1.3b2/NT4   Cut off at around 16k     Full FAQ
Apache 1.24/linux  Full FAQ                  Full FAQ

Same problem with gif/jpgs - it loads about the first 16k too, and then stops.
>How-To-Repeat:

>Fix:
No idea, way beyond my abilities..
>Audit-Trail:
>Unformatted:
[In order for any reply to be added to the PR database, ]
[you need to include <apbugs@Apache.Org> in the Cc line ]
[and leave the subject line UNCHANGED.  This is not done]
[automatically because of the potential for mail loops. ]




Mime
View raw message