www-apache-bugdb mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Ferret <...@crossflight.co.uk>
Subject general/1380: cgi script fails to load gif
Date Fri, 07 Nov 1997 16:11:55 GMT

>Number:         1380
>Category:       general
>Synopsis:       cgi script fails to load gif
>Confidential:   no
>Severity:       serious
>Priority:       medium
>Responsible:    apache
>State:          open
>Class:          sw-bug
>Submitter-Id:   apache
>Arrival-Date:   Fri Nov  7 08:20:01 PST 1997
>Last-Modified:
>Originator:     fer@crossflight.co.uk
>Organization:
apache
>Release:        1.3b2
>Environment:
NT
MS VC++
>Description:
when a cgi program creates a page it fails to display the gif.
I have checked the gif can be displayed and when using netscape to view
it directly there is no problem, but the cgi generated page just shows
an image box. If the output from the cgi is saved to a file then the 
file is viewed with netscape, the image is displayed.
>How-To-Repeat:
#include <stdio.h>
#include <stdlib.h>

int main()
{

	(void)printf("Content-type: text/html\n\n");
	(void)printf("<html>\n");
	(void)printf("<head><title>Crossflight Ltd</title></head>\n");
	(void)printf("<body bgcolor=\"#ffffff\">\n");
	(void)printf("<center>");
	(void)printf("<h1>Crossflight Ltd</h1>");
	(void)printf("</center>");
	(void)printf("</body>\n");
	(void)printf("</html>\n");
         exit(0)
}

This is the code I am using (I think this is all the relevant bit). I suggest
try it with a gif of your choice. 
>Fix:
Um, only that I need to display a gif from a cgi program.
Also the same code runs fine on apache on linux, so I guess it is related to NT
somehow
>Audit-Trail:
>Unformatted:


Mime
View raw message