www-apache-bugdb mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Emmanuel DECAEN <dec...@hotmail.com>
Subject os-osf/1314: DEC OSF/1 seems to be hanged after 5-7 hours after Apache 1.3b2 start
Date Fri, 24 Oct 1997 07:04:51 GMT

>Number:         1314
>Category:       os-osf
>Synopsis:       DEC OSF/1 seems to be hanged after 5-7 hours after Apache 1.3b2 start
>Confidential:   no
>Severity:       critical
>Priority:       medium
>Responsible:    apache
>State:          open
>Class:          sw-bug
>Submitter-Id:   apache
>Arrival-Date:   Fri Oct 24 00:10:00 PDT 1997
>Last-Modified:
>Originator:     decaen@hotmail.com
>Organization:
apache
>Release:        1.3b2
>Environment:
OSF1 bt1sdo31 V3.2 62 alpha (V3.2G)
DEC C compiler
>Description:
I experience the same kind of problem as the one described in PR #1273.

I run Apache 1.3b2 on a DEC Alpha Server 8400 (model EV56/440, RAM 4 Go, 4 CPU) under Digital
Unix 3.2G, and after approximately 5-7 Hours, the Web Server continues to reply to my requests,
but the system "seems" to be hanged.

I can't use the system commands under /bin (linked to /usr/bin) but 
those under /sbin work fine (that's what shows problably the system as hanged).
We can visit all the disk except the /usr part of it (using /sbin/ls instead of /bin/ls).

For information: apache is installed in /usr/local/apache/

Did you investigate the problem further more ? Do you have any news
from others users ?
>How-To-Repeat:
It's easy... Start the Web Server and wait for 5 to 7 hours...
>Fix:
I'm looking for a fix... As steve (cf #1273) does for Solaris, I will try the 1.2.4 release
of Apache.

home: ed@decaen.com 
work: decaen@hotmail.com
%0
>Audit-Trail:
>Unformatted:


Mime
View raw message