www-apache-bugdb mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Marc Slemko <ma...@znep.com>
Subject Re: os-solaris/967: NIS+ (fwd)
Date Mon, 04 Aug 1997 21:30:02 GMT
The following reply was made to PR os-solaris/967; it has been noted by GNATS.

From: Marc Slemko <marcs@znep.com>
To: Apache bugs database <apbugs@apache.org>
Subject: Re: os-solaris/967: NIS+ (fwd)
Date: Mon, 4 Aug 1997 15:22:54 -0600 (MDT)

 
 
 
 ---------- Forwarded message ----------
 Date: Mon, 4 Aug 1997 16:15:53 -0600 (CST)
 From: "Renteria Tabares J." <renteria@cervantes.dgsca.unam.mx>
 To: Marc Slemko <marc@hyperreal.org>
 Cc: apache-bugdb@apache.org, marc@apache.org
 Subject: Re: os-solaris/967: NIS+
 
 > Does the CGI run properly if you try to execute it from
 > the command line?
 >
 	Yes
  
 
 	O.k. 1 Server is Solaris 2.5.1  alone sistem operative
 	and other server (the problems) instaled NIS+, Solarnet
 	SunNet Manager and work nfs :), and one alias the server
 	is docencia.dgsca.unam.mx
 
 > Try finding the minimal CGI necessary to give the error
 > and send me a copy of it to look at.
 > 
 > 
 	O.k. one program welcome.pl, 
 
 	http://halebopp.dgsca.unam.mx/cgi-bin/welcome.pl
 	ans yes RUN
 
 	http://machupicchu.dgsca.unam.mx/cgi-bin/welcome.pl
 
 	OR
 	
 	http://docencia.dgsca.unam.mx/cgi-bin/welcome.pl
 	and not RUn...
 
 
 	CODE THE PROGRAM:
 
 	welcome.pl
 
 ******************************CUT HERE**********************************
 
 #!/usr/bin/perl
 
 print "Content-type: text/html", "\n\n";
 
 print "<HTML>", "\n";
 print "<HEAD><TITLE> Acerca del Servidor de Docencia  </TITLE></HEAD>",
 "\n";
 print "<BODY><H1> Abaut this Server </H2>", "\n";
 print "<H2> Estas Ingresando al Servidor:</H1>", "\n";
 print "<HR><PRE>";
 print "Server Name:     ",      $ENV{'SERVER_NAME'}, "<BR>", "\n";
 print "Nombre del Servidor:     ",      $ENV{'SERVER_NAME'}, "<BR>", "\n";
 print "<HR></PRE>", "\n";
 print "</BODY></HTML>", "\n";
 exit (0);
 
 ******************************CUT HERE**********************************
 
 
 
 NOTE: Im install Apache in my server 
 (the problems) and yes run .. im after install NIS+ and
 the problems begin, the problems the cgi  :(
 NOTE2: the problem persist   
 
 
 
 						Thanks :)   Renteria
 

Mime
View raw message