www-apache-bugdb mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Marc Slemko <ma...@znep.com>
Subject Re: general/373: Timeout problems
Date Mon, 14 Apr 1997 01:23:30 GMT
I'm wondering if this may not be due to the lingerout() problem I
mentioned yesterday... 

On Sun, 13 Apr 1997, Dean Gaudet wrote:

> The following reply was made to PR general/373; it has been noted by GNATS.
> 
> From: Dean Gaudet <dgaudet@arctic.org>
> To: Steinar Fremme <steinar@fremme.no>
> Subject: Re: general/373: Timeout problems
> Date: Sun, 13 Apr 1997 18:03:17 -0700 (PDT)
> 
>  
>  Can you try editing conf.h, search for LINUX and remove the "#define
>  HAVE_SHMGET", then "make clean; make". 
>  
>  Are you running multiple apaches on this machine? 
>  
>  Could you try 1.2b7 if the first thing doesn't work?  That'll just narrow
>  down our search.
>  
>  Thanks
>  Dean
>  
>  On Sun, 13 Apr 1997, Steinar Fremme wrote:
>  
>  > 
>  > >Number:         373
>  > >Category:       general
>  > >Synopsis:       Timeout problems
>  > >Confidential:   no
>  > >Severity:       non-critical
>  > >Priority:       medium
>  > >Responsible:    apache (Apache HTTP Project)
>  > >State:          open
>  > >Class:          sw-bug
>  > >Submitter-Id:   apache
>  > >Arrival-Date:   Sun Apr 13 11:50:01 1997
>  > >Originator:     steinar@fremme.no
>  > >Organization:
>  > apache
>  > >Release:        1.2b8
>  > >Environment:
>  > 
>  > I'm using perl, version 5.003_93
>  >           apache        1.2b8
>  >           gcc           2.7.2
>  >           linux         2.0.27
>  > >Description:
>  > I upgraded to new version of apache from
>  > 1.2b6 to 1.2b8 on my Linux 2.0.27 system.
>  > 
>  > This morning the server was out of memory, and I
>  > found a lot of unterminated requests.
>  > 
>  > >From apache status info there was a lot of servers
>  > in "mode of operation = W".
>  > 
>  > I restarted the servers, and all memory was released
>  > servers started and all was looking god.
>  > 
>  > Then I started a Perl CGI from my browser making some
>  > 200Kb output, and was pressing STOP from the browser.
>  > 
>  > The "apache status info" was again showing me that the
>  > server was in  "mode of operation = W" - But then after
>  > 10 minutes - the server was still there in same mod., and
>  > the Perl CGI still loaded.
>  > 
>  > My httpd.conf have Timeout set to 120.
>  > 
>  > Is it not so that this timeout supposed to kill the server
>  > after 120 sec in my case ??
>  > 
>  > I did not have this problem in 1.2b6
>  > >How-To-Repeat:
>  > http://www.fremme.no/st1100/stoc.cgi?sort=nr&ss=999
>  > http://www.fremme.no/status
>  > >Fix:
>  > 
>  > >Audit-Trail:
>  > >Unformatted:
>  > 
>  > 
>  > 
>  
> 


Mime
View raw message