www-apache-bugdb mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Apiset Tananchai <...@ksc.net.th>
Subject mod_alias/293: Redirect directive didn't seems to work properly
Date Tue, 01 Apr 1997 06:40:02 GMT

	The contract type is `' with a response time of 3 business hours.
	A first analysis should be sent before: Tue Apr 01 11:00:01 PST 1997


>Number:         293
>Category:       mod_alias
>Synopsis:       Redirect directive didn't seems to work properly
>Confidential:   no
>Severity:       critical
>Priority:       medium
>Responsible:    apache (Apache HTTP Project)
>State:          open
>Class:          sw-bug
>Submitter-Id:   apache
>Arrival-Date:   Mon Mar 31 22:40:01 1997
>Originator:     aet@ksc.net.th
>Organization:
apache
>Release:        1.2b7
>Environment:
Solaris 2.4 with all recommended patch, GCC 2.7.2
>Description:
I have redirect all request for our Counter.cgi to a new server
using following directive in srm.conf

Redirect /cgi-bin http://counter.ksc.co.th/cgi-bin

Old server is mail.ksc.co.th. It seem that apache does not redirect
request properly as I point my browser to

http://mail.ksc.net.th/cgi-bin/Count.cgi?df=cybstar.dat|dd=C

and get odd result. I've check access_log on counter.ksc.co.th and get
following log for this query.

proxy.ksc.net.th - - [01/Apr/1997:13:10:56 -0700] "GET /cgi-bin/Count.cgi HTTP/1.0" 200 476
                                                    ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
I think it should be

proxy.ksc.net.th - - [01/Apr/1997:13:10:56 -0700] "GET /cgi-bin/Count.cgi?df=cybstar.dat|dd=C
HTTP/1.0" 200 476

Is this a bug in apache mod_alias module?
>How-To-Repeat:

>Fix:

>Audit-Trail:
>Unformatted:



Mime
View raw message