ws-wsif-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From jdpe...@assist.com.co
Subject https binding
Date Tue, 26 Jul 2005 18:33:07 GMT

Hi All

I’m using WSIF 2.0 and I have problems to consume a web service when the
WSDL has two bindings 1 for http and other https over soap this is an
example:
________________________________________________________________________________
  <wsdl:binding name="requestResponse_SOAPHTTPSListener1_Binding"
    type="tns:WS_SYNC_TestBO_Collab_requestResponse_PortType">
    <soap:binding style="rpc"
    transport="http://schemas.xmlsoap.org/soap/http"/>
    <wsdl:operation name="setTestBO">
      <soap:operation soapAction=""/>
      <wsdl:input name="WS_SYNC_TLO_TestBOInput">
        <soap:body
      encodingStyle="http://schemas.xmlsoap.org/soap/encoding/"
      namespace="http://www.fintan.com/testbo" use="literal"/>
      </wsdl:input>
      <wsdl:output name="WS_SYNC_TLO_TestBOOutput">
        <soap:body
      encodingStyle="http://schemas.xmlsoap.org/soap/encoding/"
      namespace="http://www.fintan.com/testbo" use="literal"/>
      </wsdl:output>
    </wsdl:operation>
  </wsdl:binding>

  <wsdl:binding name="requestResponse_SOAPHTTPListener1_Binding"
    type="tns:WS_SYNC_TestBO_Collab_requestResponse_PortType">
    <soap:binding style="rpc"
    transport="http://schemas.xmlsoap.org/soap/http"/>
    <wsdl:operation name="setTestBO">
      <soap:operation soapAction=""/>
      <wsdl:input name="WS_SYNC_TLO_TestBOInput">
        <soap:body
      encodingStyle="http://schemas.xmlsoap.org/soap/encoding/"
      namespace="http://www.fintan.com/testbo" use="literal"/>
      </wsdl:input>
      <wsdl:output name="WS_SYNC_TLO_TestBOOutput">
        <soap:body
      encodingStyle="http://schemas.xmlsoap.org/soap/encoding/"
      namespace="http://www.fintan.com/testbo" use="literal"/>
      </wsdl:output>
    </wsdl:operation>
  </wsdl:binding>

  <wsdl:service name="WS_SYNC_TestBO_Collab">
    <wsdl:port binding="tns:requestResponse_SOAPHTTPListener1_Binding"
    name="requestResponse_SOAPHTTPListener1_BindingPort">
      <soap:address location="http://host:8080/"/>
    </wsdl:port>
    <wsdl:port binding="tns:requestResponse_SOAPHTTPSListener1_Binding"
    name="requestResponse_SOAPHTTPSListener1_BindingPort">
      <soap:address location="https://host:443/"/>
    </wsdl:port>
  </wsdl:service>
</wsdl:definitions>
-------------------------------------------------------------------------------



So if run my example I get this exception:
________________________________________________________________________________
 faultCode: Server.generalException
 faultString: javax.net.ssl.SSLHandshakeException: handshake failure
 faultActor: null
 faultDetail:

javax.net.ssl.SSLHandshakeException: handshake failure
 at
 com.ibm.ws.webservices.engine.WebServicesFault.makeFault(WebServicesFault.java:150)

 at
 com.ibm.ws.webservices.engine.transport.http.HTTPSender.invoke(HTTPSender.java:200)

 at
 com.ibm.ws.webservices.engine.PivotHandlerWrapper.invoke(PivotHandlerWrapper.java:212)

 at
 com.ibm.ws.webservices.engine.WebServicesEngine.invoke(WebServicesEngine.java:255)

 at
 com.ibm.ws.webservices.engine.client.Connection.invokeEngine(Connection.java:685)

 at
 com.ibm.ws.webservices.engine.client.Connection.invoke(Connection.java:611)

 at
 com.ibm.ws.webservices.engine.client.Connection.invoke(Connection.java:441)

 at com.ibm.ws.webservices.engine.client.Call.invoke(Call.java:1337)
 at com.ibm.ws.webservices.engine.client.Call.invoke(Call.java:1316)
 at
 com.ibm.ws.webservices.wsif.providers.soap.WSIFOperation_SOAP.invokeSOAPRPCStyle(WSIFOperation_SOAP.java:1917)

 at
 com.ibm.ws.webservices.wsif.providers.soap.WSIFOperation_SOAP.invokeRequestResponseOperation(WSIFOperation_SOAP.java:1628)

 at
 com.ibm.ws.webservices.wsif.providers.soap.WSIFOperation_SOAP.executeRequestResponseOperation(WSIFOperation_SOAP.java:1053)
--------------------------------------------------------------------------------




I don’t know how to tell WSIF either to use http or https binding so I did
remove the https one and I got it running.

So I have this two questions
1)    How can I specify to WSIF the specific binding to use
2)    Does any one know how to fix it so it will run with https


Thanks

JDP


___________________________________
 Juan David Pérez
Assist
Mime
View raw message