ws-soap-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Martin Gainty" <mgai...@hotmail.com>
Subject Re: SOAP fault on WAS 5 z/0s
Date Thu, 29 Jan 2004 00:27:40 GMT
Cindy
I would add DeployedServices.ds to your war then ear and redeploy
-M
----- Original Message -----
From: "Gramann, Cindy" <Cindy.Gramann@doa.state.wi.us>
To: <soap-user@ws.apache.org>
Sent: Wednesday, January 28, 2004 5:42 PM
Subject: SOAP fault on WAS 5 z/0s


> I'm having a problem running the Apache SOAP StockQuoteService sample
> application on Websphere 5 for z/0s. I used the wizards in WSAD to
generate
> the web service for both server and client. Everything runs fine under
> localhost. I then change the ports to run on z/0s. When I run the service
on
> z/0s, it fails on the SOAP call with the following error:
>
> exception: [SOAPException: faultCode=SOAP-ENV:Server;
>
msg=rO0ABXNyADVjb20uaWJtLndlYnNwaGVyZS5tYW5hZ2VtZW50LmV4Y2VwdGlvbi5BZG1pbkV4
>
Y2VwdGlvbkeKepmuCDHrAgAAeHIAIGNvbS5pYm0ud3MuZXhjZXB0aW9uLldzRXhjZXB0aW9uS4Pu
>
bt1K6D0CAAFMAAdpdkNhdXNldAAVTGphdmEvbGFuZy9UaHJvd2FibGU7eHIAE2phdmEubGFuZy5F
>
eGNlcHRpb27Q/R8+GjscxAIAAHhyABNqYXZhLmxhbmcuVGhyb3dhYmxl1cY1Jzl3uMsCAAFMAA1k
>
ZXRhaWxNZXNzYWdldAASTGphdmEvbGFuZy9TdHJpbmc7eHB0AFBBRE1DMDAwNUU6IFNPQVAgVVJJ
>
IHZpb2xhdGlvbiwgdGhlIGNvcnJlY3QgVVJJIHNob3VsZCBzaG91bGQgYmUgdXJpOkFkbWluU2Vy
> dmljZXEAfgAG]
> It seems that there is some kind of delivery error, but the fault message
is
> not helpful at all. I've tried running monitors and traces to help debug
the
> problem, but that has not helped. Any suggestions?
>
>

Mime
View raw message