ws-soap-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Steven McDowall" <...@aptest.com>
Subject RE: first version of Web site up! NOT
Date Fri, 14 Jul 2000 14:08:41 GMT

Yes, there is definitely a problem with the web page.. You copied the
<SCRIPT ... > </SCRIPT> from some template probably.. However, the reference
in the script is to resources/script.js  .. However, it looks like our
context
is under /soap .. Thus, that comes out as /soap/resources/script.js which is
NOT
there.. :-)

So, either change the src= to "../resources/script.js"  if symlinks are
followed
or create a /resources/* section under our /soap/ area to fix it up.. :-)

-Steve

-----Original Message-----
From: David Forslund [mailto:dwf@lanl.gov]
Sent: Thursday, July 13, 2000 4:48 PM
To: soap-user@xml.apache.org
Subject: Re: first version of Web site up!


There doesn't seem to be anything at that site.

Dave
At 05:37 PM 7/13/00 -0400, you wrote:
>Check out: http://xml.apache.org/soap
>
>The index on xml.apache.org is not updated yet; dunno why. I believe I
>have committed all the right files .. if its not ok by sometime tonite
>I'll check into it (I recall someone saying there's some kinda periodic
>update going on).
>
>Its a first cut; I apologize if I forgot any of the committers' names.
>Please send me the corrections and I'll get them in.
>
>This is only a first step. The content is pretty shitty yet, but its
>better than nothing. Please contribute!
>
>Thanks to Seta Sevulyan (a summer student working in my group) for
>putting the pieces together!
>
>Sanjiva.


Mime
View raw message