ws-soap-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Mattias Jiderhamn" <matt...@expertsystem.se>
Subject Serializer + deployment descriptor
Date Wed, 13 Nov 2002 09:12:44 GMT
I am really, really tired of the fact that I can not get any type mappings
to work in the deployment desriptor.

If I have the file:
<isd:service xmlns:isd="http://xml.apache.org/xml-soap/deployment"
  id="urn:ApiTest">
  <isd:provider type="java"
    scope="Application"
    methods="isOk getIntPair getIntArray getIntPairArray getNullObject
getNullArray">
    <isd:java class="se.exder.api.ApiTest" static="true" />
  </isd:provider>
  <isd:faultListener>
    org.apache.soap.server.DOMFaultListener
  </isd:faultListener>

  <isd:mappings>
    <isd:map encodingStyle="http://schemas.xmlsoap.org/soap/encoding"
     xmlns:x="urn:ApiTest" qname="x:IntPair"
     javaType="se.exder.api.IntPair"
     java2XMLClassName="org.apache.soap.encoding.soapenc.BeanSerializer"
     xml2JavaClassName="org.apache.soap.encoding.soapenc.BeanSerializer"/>
  </isd:mappings>
</isd:service>

and try to deploy it with
  java -classpath $CLASSPATH org.apache.soap.server.ServiceManagerClient
http://localhost/servlet/rpcrouter deploy filename.wsdd
The mapping is never working (client says
"java.lang.IllegalArgumentException: No Serializer found to serialize a
'se.exder.api.IntPair' using encoding style
'http://schemas.xmlsoap.org/soap/encoding/'")

But if I input the exact same information in the admin page
(/soap/deploy.jsp) everything works just fine. (See attached sceenshots).

I always undeploy the service before re-deploying. I have tried the latest
build (2002-10-27) and I am still having the same problem.
Why is this???
What can I do about it?

Mime
View raw message