wicket-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Paul Bors <p...@bors.ws>
Subject Re: Problem with SVG Rendering with Wicket 6.5.0
Date Tue, 03 Dec 2013 19:38:52 GMT
Consult Wicket's website for directions on how to create a QuickStart:
http://wicket.apache.org/start/quickstart.html

If you need help on installing Maven (or a quick tutorial):
http://maven.apache.org/guides/getting-started/maven-in-five-minutes.html

You'll need Maven to create the QuickStart.
Once you created it, reproduce your problem in the newly created project
with the least code possible and attach it to a Jira ticket at:
https://issues.apache.org/jira/browse/WICKET

~ Thank you,
   Paul Bors


On Wed, Nov 27, 2013 at 8:53 AM, SUBRA <this.subbu@gmail.com> wrote:

> Sorry i didn't have any idea on quick start and jira. My Problem is my
> drawing is loading with all svg elements normally. when i make an ajax call
> from wicket i  rendering the svg panel again , second time after ajax call
> i
> didn't the elements which are displayed by <use> tag.
>
> Suppose:
> SVGPanel.java this is my Panel
>
> i am add AbstractDefaultAjaxBehavior to my panel.
>
> In ajax behaviour respond method After made a ajax, i call
> target.add(SVGPanel.this);
>
> my drawing is loadded  uncompletely, I miss the elements in svg drawing
> which are displayed by <use> tag
>
>
>
> --
> View this message in context:
> http://apache-wicket.1842946.n4.nabble.com/Problem-with-SVG-Rendering-with-Wicket-6-5-0-tp4662692p4662695.html
> Sent from the Users forum mailing list archive at Nabble.com.
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@wicket.apache.org
> For additional commands, e-mail: users-help@wicket.apache.org
>
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message