wicket-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From e.spyro...@teamconcepts.gr
Subject Re: Inline enclosure - i18n problem
Date Thu, 26 Sep 2013 21:58:57 GMT
Thanks for the pointer. I'll give it a try.



Martin Grigorov <mgrigorov@apache.org> wrote on 27/09/2013 12:07:32 AM:

> Martin Grigorov <mgrigorov@apache.org> 
> 27/09/2013 12:08 AM
> 
> Please respond to
> users@wicket.apache.org
> 
> To
> 
> "users@wicket.apache.org" <users@wicket.apache.org>, 
> 
> cc
> 
> Subject
> 
> Re: Inline enclosure - i18n problem
> 
> Hi,
> 
> It sounds like different platform encodings.
> Try by adding -Dfile.encoding=UTF-8 to %CATALINA_OPTS% and read this 
page
> http://wiki.apache.org/tomcat/FAQ/CharacterEncoding
> 
> 
> On Thu, Sep 26, 2013 at 10:06 PM, <e.spyrop.w@teamconcepts.gr> wrote:
> 
> > Hi All,
> >
> > I am using an inline enclosure with greek text in the HTML file, in 
order
> > to show/hide parts of a Form.
> >
> > When running on Linux everything works fine.
> > On Windows I get question marks (like ????) where the greek characters
> > should be - but only within the enclosure, the rest of the page is OK.
> > On both machines I have Tomcat 7 installed.
> >
> > The Ajax debug console shows that the Ajax response includes UTF-8
> > encoding in the header, so I assume that some conversion happens 
before
> > the text is sent to the browser.
> >
> > Does anyone have a hint on where to start looking for a solution?
> >
> >
> > Thanks
> > Elias
> >
> >
> > ---------------------------------------------------------------------
> > To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@wicket.apache.org
> > For additional commands, e-mail: users-help@wicket.apache.org
> >
> >


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@wicket.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@wicket.apache.org


Mime
View raw message