wicket-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Daniel Stoch <daniel.st...@gmail.com>
Subject Autolinking resources in 1.4: different path after second request
Date Fri, 02 Oct 2009 12:47:14 GMT
Hi,

We have the following problem after upgrade to Wicket 1.4:
Prepare quickstart application and add a one simple css file to HomePage, eg.

main.css:

body {
   background-color: green;
}

HomePage.html:
...
    <head>
        <title>Wicket Quickstart Archetype Homepage</title>
		<wicket:link>
			<link href="main.css" rel="stylesheet" type="text/css"
media="screen, projection"/>
		</wicket:link>
    </head>
...

After the first request to application (eg.
http://localhost:8080/myproject) a link for main.css is rendered as:

<link href="resources/com.mycompany.HomePage/main.css"
rel="stylesheet" type="text/css" media="screen, projection"/>

but after the second request (you can simply click "refresh" in a
browser) this link is always rendered as:

<link href="resources/com.mycompany.HomePage/main_pl.css"
rel="stylesheet" type="text/css" media="screen, projection"/>

So the locale string (in my browser it is "_pl") is appended to the
resource path.
This occurs in Wicket 1.4.1 and 1.4-SNAPSHOT, in Wicket 1.3.6 the path
always is without locale.
Is it a valid behavior or is it a bug?

PS. This causes a problems when using wicketstuff-merged-resources,
when we are mounting css files.

--
Daniel

Mime
View raw message