whirr-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Light Reader <lightrea...@gmail.com>
Subject Re: Broken pipe from hadoop browse
Date Tue, 08 May 2012 19:37:38 GMT
I am a newbie but analysis of large data sets is my use case. Trying to
figure out the best way to do it right now.

Quick question which I could not find in FAQ or guide. If I make config
changes (under /usr/local/hadoop/conf) on a hadoop node (say master) how do
i restart my hadoop services?

On Tue, May 8, 2012 at 3:21 PM, Andrei Savu <savu.andrei@gmail.com> wrote:

> Awesome!
>
> How are you using the Hadoop clusters? Are you planning to add custom
> services to Whirr?
>
> -- Andrei
>
>
> On Tue, May 8, 2012 at 10:16 PM, Light Reader <lightreader@gmail.com>wrote:
>
>> Slapping forehead.
>>
>> All good now.Thanks!!
>>
>>
>> On Tue, May 8, 2012 at 3:13 PM, Andrei Savu <savu.andrei@gmail.com>wrote:
>>
>>> I suspect a Hadoop version mismatch. You need to set
>>> whirr.hadoop.tarball.url=...hadoop-1.0.1.tar.gz
>>>
>>> Can you try to login to the namenode and run hadoop fs -ls / ? That
>>> should work.
>>>
>>> -- Andrei Savu
>>>
>>>
>>> On Tue, May 8, 2012 at 8:46 PM, Light Reader <lightreader@gmail.com>wrote:
>>>
>>>> Hi,
>>>> Looks like I am past some of my older issues. when i do a simple hadoop
>>>> fs -ls on my new cluster I get the following error:
>>>>
>>>> [root@ip-10-118-190-121 WCluster1]# ~/hadoop-1.0.1/bin/hadoop fs -ls /
>>>> 12/05/08 17:33:03 WARN conf.Configuration: DEPRECATED: hadoop-site.xml
>>>> found in the classpath. Usage of hadoop-site.xml is deprecated. Instead use
>>>> core-site.xml, mapred-site.xml and hdfs-site.xml to override properties of
>>>> core-default.xml, mapred-default.xml and hdfs-default.xml respectively
>>>> Bad connection to FS. command aborted. exception: Call to
>>>> ec2-23-22-79-169.compute-1.amazonaws.com/10.122.25.228:8020 failed on
>>>> local exception: java.net.SocketException: Broken pipe
>>>>
>>>> I am guessing this is more of a Hadoop issue but dunno which setting is
>>>> causing this to happen.
>>>>
>>>> Thanks,
>>>> Arni
>>>>
>>>
>>>
>>
>

Mime
View raw message