velocity-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Will Glass-Husain" <wglasshus...@gmail.com>
Subject Re: trouble building Velocity
Date Mon, 02 Apr 2007 15:29:40 GMT
Raymond--

Did you ever get this to build properly?  I use ant 1.7.0 on my
machine and it builds fine.

WILL

On 3/30/07, Will Glass-Husain <wglasshusain@gmail.com> wrote:
> Incidentally, I recommend you write to user@velocity.apache.org as
> that's where most of the support takes place.  Copying my reply below:
>
> ----
> That's strange.  It looks like it is compiled but the test fails.
>
> Try doing "ant clean"  and then "ant test" to see what happens.
>
> What version of Java are you running?
>
> Can you cut/paste the complete ant output?
>
> WILL
>
> On 3/30/07, Raimonds Ka┼że <kuutnieks@inbox.lv> wrote:
> > Hello!
> > I downloaded Velocity 1.5 and tried to build it by using Ant 1.7.0;
> > Every time I try to build it I get this reply (after lots of ok
> > messages) :
> > ----------------
> >     [junit] Running org.apache.velocity.test.TestBaseTestCase
> >     [junit] Tests run: 1, Failures: 1, Errors: 0, Time elapsed: 0,015
> > sec
> >
> > BUILD FAILED
> > c:toolsvelocity-1.5buildbuild.xml:853: Test
> > org.apache.velocity.test.TestBas
> > eTestCase failed
> >
> > Total time: 31 seconds
> > ---------------
> > What could be wrong?
> >
> > Best Regards
> >
> > Raimonds K.
>
>
> --
> Forio Business Simulations
>
> Will Glass-Husain
> wglass@forio.com
> www.forio.com
>


-- 
Forio Business Simulations

Will Glass-Husain
wglass@forio.com
www.forio.com

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: user-unsubscribe@velocity.apache.org
For additional commands, e-mail: user-help@velocity.apache.org


Mime
View raw message