velocity-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Denis <j...@respublica.fr>
Subject Re: Velocity Interpretation Bug?
Date Fri, 03 May 2002 09:21:21 GMT
What came in mind too was Terry, what tool do you use to write the 
template?
(Hint: Microsoft Word is not the most appropriate choice!... ;-))

-- Denis.

On Friday, May 3, 2002, at 02:26 AM, Geir Magnusson Jr. wrote:

> On 5/2/02 12:35 PM, "Terry Steichen" <terry@net-frame.com> wrote:
>
>> Hi All,
>>
>> If I have the following lines in a template:
>>
>>   #set($test = "We're not expecting it to come up this way")
>>   $test<br>
>>
>> I get a display as follows:
>>
>>   We?re not expecting it to come up this way
>>
>> The apostrophe is converted to a question mark (presumably meaning 
>> Velocity
>> doesn't know how to interpret it).  Is this a bug and if so, is there 
>> some
>> workaround?
>>
>> Regards,
>>
>> Terry
>>
>> PS: I seem to recall that there may be a couple of other characters 
>> that also
>> result in the question mark.
>>
>>
>
> Is this in a browser?  Is there something about the character encoding 
> that
> is causing this?
>
> Velocity doesn't care - it lets you set the writer, and therefore the
> character encoding.
>
> -- 
> Geir Magnusson Jr.
> Research & Development, Adeptra Inc.
> geirm@adeptra.com
> +1-203-247-1713
>
>
>
> --
> To unsubscribe, e-mail:   <mailto:velocity-user-
> unsubscribe@jakarta.apache.org>
> For additional commands, e-mail: <mailto:velocity-user-
> help@jakarta.apache.org>
>


--
To unsubscribe, e-mail:   <mailto:velocity-user-unsubscribe@jakarta.apache.org>
For additional commands, e-mail: <mailto:velocity-user-help@jakarta.apache.org>


Mime
View raw message