uima-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Marshall Schor <...@schor.com>
Subject Re: problem if use remoteAnalysisEngine in deployment script
Date Mon, 15 Jul 2013 16:09:22 GMT
Did you start both services?

   Service 1: the one serving endpoint CQueue.
 
   Service 2: the one serving endpoint CasConsumerQueue

Can you find / post any error logs?

-Marshall

On 7/15/2013 2:01 AM, reshu.agarwal wrote:
>
> Hiii,
>
> I am trying to use remote analysis engine as given below::
>
>   <deployment protocol="jms" provider="activemq">
>   <casPool numberOfCASes="3" />
>       <service>
>         <inputQueue endpoint="CQueue" brokerURL="${defaultBrokerURL}"/>
>         <topDescriptor>
>          <import location="UimaC.xml"/>
>         </topDescriptor>
>         <analysisEngine async="true">
>           <delegates>
>             <analysisEngine key="CollectionReader">
>               <casMultiplier poolSize="2"/>
>             </analysisEngine>
>             <analysisEngine key="CAgregator">
>         <asyncAggregateErrorConfiguration>
>                       <processCasErrors maxRetries="0" timeout="100000"
> continueOnRetryFailure="true" thresholdCount="100" thresholdWindow="1000"
> thresholdAction="terminate"/>
>                 </asyncAggregateErrorConfiguration>
>             </analysisEngine>
>         <remoteAnalysisEngine key="CasConsumer">
>                 <inputQueue endpoint="CasConsumerQueue"
> brokerURL="${defaultBrokerURL}"/>
>                 <serializer method="xmi"/>
> <asyncAggregateErrorConfiguration>
>                       <processCasErrors maxRetries="0" timeout="100000"
> continueOnRetryFailure="true" thresholdCount="100" thresholdWindow="1000"
> thresholdAction="terminate"/>
>                 </asyncAggregateErrorConfiguration>
>             </remoteAnalysisEngine>
>           </delegates>
>         </analysisEngine>
>       </service>
>   </deployment>
>
> </analysisEngineDeploymentDescription>
>
>  But problem is that I find in the jconsole monitor only this casConsumerQueue
> not the CQueue I want to know why CQueue is not created and the following
> given exception is coming so how can I make this deployment script to run:::
>
> java.lang.reflect.InvocationTargetException
>     at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method)
>     at
> sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(NativeMethodAccessorImpl.java:57)
>     at
> sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(DelegatingMethodAccessorImpl.java:43)
>     at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:601)
>     at org.apache.uima.bootstrap.UimaBootstrap.main(UimaBootstrap.java:98)
> Caused by: org.apache.uima.resource.ResourceInitializationException
>     at
> org.apache.uima.adapter.jms.activemq.SpringContainerDeployer.waitForServiceNotification(SpringContainerDeployer.java:516)
>     at
> org.apache.uima.adapter.jms.activemq.SpringContainerDeployer.initializeContainer(SpringContainerDeployer.java:301)
>     at
> org.apache.uima.adapter.jms.activemq.SpringContainerDeployer.deploy(SpringContainerDeployer.java:420)
>     at
> org.apache.uima.adapter.jms.client.BaseUIMAAsynchronousEngine_impl.deploy(BaseUIMAAsynchronousEngine_impl.java:824)
>     at
> org.apache.uima.examples.as.RunRemoteAsyncAE.<init>(RunRemoteAsyncAE.java:173)
>     at
> org.apache.uima.examples.as.RunRemoteAsyncAE.main(RunRemoteAsyncAE.java:308)
>     ... 5 more
> Caused by: org.apache.uima.resource.ResourceInitializationException
>     at
> org.apache.uima.aae.controller.BaseAnalysisEngineController.stop(BaseAnalysisEngineController.java:1964)
>     at
> org.apache.uima.aae.controller.BaseAnalysisEngineController.stop(BaseAnalysisEngineController.java:1860)
>     at
> org.apache.uima.aae.controller.AggregateAnalysisEngineController_impl.stop(AggregateAnalysisEngineController_impl.java:3067)
>     at
> org.apache.uima.aae.controller.BaseAnalysisEngineController.terminate(BaseAnalysisEngineController.java:2117)
>     at
> org.apache.uima.aae.controller.BaseAnalysisEngineController.terminate(BaseAnalysisEngineController.java:2083)
>     at
> org.apache.uima.aae.error.handler.GetMetaErrorHandler.handleError(GetMetaErrorHandler.java:104)
>     at
> org.apache.uima.aae.error.ErrorHandlerChain.handle(ErrorHandlerChain.java:57)
>     at
> org.apache.uima.aae.delegate.ControllerDelegate.handleError(ControllerDelegate.java:61)
>     at org.apache.uima.aae.delegate.Delegate$2.run(Delegate.java:777)
>     at java.util.TimerThread.mainLoop(Timer.java:555)
>     at java.util.TimerThread.run(Timer.java:505)
>
> If I changed the remoteAnalysisEngine to analysisEngine this xml works perfectly.
>
> Thanks in advance.
>
> Reshu Agarwal
>
>


Mime
View raw message