uima-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Eddie Epstein" <eaepst...@gmail.com>
Subject Re: UIMA CPE GUI issue
Date Tue, 21 Oct 2008 19:42:49 GMT
Matt,

Which analysis engine parameters are we talking about?

By the way, the cpeGui does not support many features of the CPE descriptor.
It was always more of a demo program.

Eddie

On Mon, Oct 13, 2008 at 3:12 PM, Matt McClain
<mmcclain@21technologies.com>wrote:

> I'm using the collection processing engine GUI (main method in:
> org.apache.uima.tools.cpm.CpmFrame), and I'm having some issues in which
> saving the CPE XML descriptor file fails to record all of the analysis
> engine parameters correctly.  So, if I edit a configuration, save it,
> and then immediately load it, some of the configuration parameters are
> changed (the edits are lost).   This doesn't happen all of the time -
> the only correlation I can find so far is that it happens when I've
> changed a value from the default and then try to change it back to the
> default.
>
>
>
> Has anyone else seen this behavior and are there any known solutions?  I
> didn't see a similar issue in JIRA.
>
>
>
> Thanks,
> Matt
>
>
>
> Matthew McClain
>
> Lead Scientist
>
> 21st Century Technologies, Inc.
>
> 4515 Seton Center Parkway Suite 320
>
> Austin, TX 78759
>
>
>
> Phone: 512 342 0010 Extension 240
>
> Email:  mmcclain@21technologies.com <mailto:mmcclain@21technologies.com>
>
>
> URL:    http://www.21technologies.com <http://www.21technologies.com/_>
>
>
>
> The information in this email and in any attachments is confidential and
> may be privileged.  If you are not the intended recipient, please
> destroy this message, delete any copies held on your systems and notify
> the sender immediately.  You should not retain, copy or use this email
> for any purpose, nor disclose all or any part of its content to any
> other person.
>
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message