turbine-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Marty Phee <mp...@jump-technologies.com>
Subject Re: Turbine 2.3 loggin problem.
Date Mon, 16 Aug 2004 18:40:21 GMT
Her is a file listting...

componentconfiguration.xml
roleConfiguration.xml
Gas.properties	<-  my application specific properties
Log4j.properties
Torque.properties
TurbineConfiguration.xml
TurbineResources.properties
velocity.properties


I haven't tested this without using Avalon.  My next step is to remove Avalon 
to see if it caused this problem.


On Friday 13 August 2004 12:12 pm, Henning P. Schmiedehausen wrote:
> Marty Phee <mphee@jump-technologies.com> writes:
> >I'm running Turbine 2.3 with Avalon setup.  I used META to get me the
> > jars.
> >
> >I have two apps running under Tomcat 4.1.29.  Why is all of my logging
> > only going to one app?  Well, actually not all the logging.  It seems
> > that all the loggin for one app is going to the others log directory.
> >
> >Other than that they seem to be running alright independently
>
> Does this happen for all your log files or just the avalon logging?
>
> I'm interested in hearing more about this, because this is my regular
> setup (T2.3 + Tomcat 4.1 or Tomcat 5) but I never had problems
> here. However, since I dropped Torque out of my apps, I'm currently
> not using the Avalon stuff.
>
> I'd be interested in the contents of your conf/ directory. :-)
>
> 	Regards
> 		Henning

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: turbine-user-unsubscribe@jakarta.apache.org
For additional commands, e-mail: turbine-user-help@jakarta.apache.org


Mime
View raw message