turbine-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From pavel <pa...@icecentric.com>
Subject Re: Turbine+Velocity and JMeter
Date Sun, 02 Feb 2003 07:47:17 GMT
Scott,
Thank you for the answers. It works now. I guess I have done a typo so I 
am sorry. It is late and I better go sleep.

pavel

pavel wrote:

> I am using turbine 2.1 app without the patch. Yes, jmeter was set to 
> follow redirects. I did have a luck to get /app/servlet/app fine from 
> the server. But when a template is specified 
> (/app/servlet/app/template/template.vm) it does not work.
>
> So your suggestion is either to apply the patch or better to use 
> turbine 2.2 because of  the redirect thing?
>
> Thanks for answer.
>
> pavel
>
> Scott Eade wrote:
>
>> What version of turbine are you using?
>>
>> Have you applied the patch that removes the redirect?
>>
>> Have you set jmeter to follow redirects?
>>
>> I successfully load tested my turbine 2.1 application using jmeter using
>> just the standard urls.  I did however have the redirect patch 
>> applied (this
>> shouldn't be necessary if you are using turbine 2.2).
>>
>> HTH,
>>
>> Scott
>>  
>>
>
>
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: turbine-user-unsubscribe@jakarta.apache.org
> For additional commands, e-mail: turbine-user-help@jakarta.apache.org
>



---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: turbine-user-unsubscribe@jakarta.apache.org
For additional commands, e-mail: turbine-user-help@jakarta.apache.org


Mime
View raw message