trafficserver-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Vladyslav Bachynskyi <v.bachyns...@gmail.com>
Subject Re: Upgrade procedure.
Date Thu, 21 Nov 2013 10:02:08 GMT

On 21.11.2013 11:54, Igor Galić wrote:
> ------------------------------------------------------------------------
>
>     Anyway, I don't understand why I can't use the same cache when I
>     switch over to newly compiled version?
>     I've checked the object with cache inspector and found, that the
>     key (not url-key) is different for same object under 4.0.1 and
>     4.1.1, but "first key" is the same:
>
>     ATS 4.0.1
>     Volume  #1 - store='/dev/sda'
>     first key       409542BD429764BEE60B0610B8924C4D
>     key     6BA7E5696E9A9E7A1E05212E5264D3C4
>     sync_serial     10836
>     write_serial    388912
>     header length   2480
>     fragment type   1
>     No of Alternates        1
>
>     ATS 4.1.1
>     Volume  #1 - store='/dev/sda'
>     first key       409542BD429764BEE60B0610B8924C4D
>     key     34CEA58AC5FBA6D240C484307DE4C315
>     sync_serial     10837
>     write_serial    388912
>     header length   2480 
>     fragment type   1    
>     No of Alternates        1
>
>
>     Should I copy anything else but *.config files from previous 4.0.1
>     to 4.1.1 to make 4.1.1 found cached objects?
>
>
> I would copy the *changes* you made to your .config files.
>
> The issues with the key changing is a little off putting.
>
> Do you have any means of verifying verify that ATS serves
> the correct objects from cache when run under 4.1.1?
>
I'm not sure what you mean... When run 4.1.1 all previously cached
objects under 4.0.1 are MISS, these objects  downloading from parent,
and then they HIT again.



Mime
View raw message