trafficserver-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Fei Wan <wan_...@yahoo.com>
Subject Re: Configs does not apply !
Date Mon, 04 Nov 2013 15:59:42 GMT
If there's error in the new config you're trying to apply, ATS won't use it due to the errors.
That's been what I experienced with 3.2. Try fixing the errors ATS complains first. Then the
config change should apply without a problem.



On Sunday, November 3, 2013 4:27 PM, James Peach <jpeach@apache.org> wrote:
 
On Nov 3, 2013, at 1:55 AM, Omid Kosari <omidkosari@yahoo.com> wrote:

> Hello,
> 
> I am using "Apache Traffic Server - traffic_line - 3.2.4 - (build # 32920 on
> Apr 29 2013 at 20:40:15)" on "Linux cache2 3.5.0-42-generic #65-Ubuntu SMP
> Tue Oct 1 23:38:22 UTC 2013 x86_64 x86_64 x86_64 GNU/Linux"
> 
> The problem is if i change config files and run "traffic_line -x" or even
> "service trafficserver restart" the configs does not apply .

It's hard to imagine how the configurations even after restarting :)

> 
> for example in ip_allow.config i wrote following line at the top of others
> but still i can surf !
> src_ip=0.0.0.0-255.255.255.255                    action=ip_deny  method=ALL
> 
> or in parent.config 
> dest_domain=.  parent="1.1.1.12:6565;1.1.1.14:6565"  round_robin=strict
> go_direct=false
> where the 6565 is a wrong port and does not listening but still can surf .

The first thing I would verify is that you are actually sending requests through Traffic Server
correctly. Use curl to verify.


> 
> but if i wrote a bad syntax in the configs and restart , there will be a
> WARNING or ERROR in traffic.out log file .
> I am really confused .
> 
> 
> 
> --
> View this message in context: http://apache-traffic-server.24303.n7.nabble.com/Configs-does-not-apply-tp2.html
> Sent from the Apache Traffic Server mailing list archive at Nabble.com.
Mime
View raw message