trafficserver-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From James Peach <jpe...@apache.org>
Subject Re: ICP
Date Wed, 24 Oct 2012 03:33:40 GMT
On 23/10/2012, at 1:36 PM, Heitor Ganzeli <heitor@nic.br> wrote:

> Hello everyone,
> I'm trying, without much success, to setup an ATS instance with ICP enabled.

There's a comment in records.config that ICP is broken. We are tracking this in <https://issues.apache.org/jira/browse/TS-32>.

I tried to reproduce this with top of tree build and it didn't crash. Maybe I have a config
that doesn't reproduce the problem, or maybe someone accidentally fixed this. It doesn't look
like there's been a lot of interest in ICP over the last couple of years ... if you are interested
in getting it to work, we can help you with that.

> In the beginning I tried to use the 3.2 version hoping it would have at least some of
its functionality then I went to the version 2.0.1 and I've also fail to set it up.
> 
> the configuration specifically related to ICP is:
> 
> CONFIG proxy.config.http.quick_filter.mask INT 2147614866CONFIG proxy.config.icp.enabled
INT 2
> CONFIG proxy.config.icp.icp_interface STRING eth0
> CONFIG proxy.config.icp.icp_port INT 3130
> CONFIG proxy.config.icp.multicast_enabled INT 0
> CONFIG proxy.config.icp.query_timeout INT 2
> 
> and I'm also logging dubug information about ICP:
> CONFIG proxy.config.diags.debug.tags STRING icp.*
> 
> When I start ATS, the traffic_server starts to fail in a loop. The traffic.out output
is:
> [TrafficServer] using root directory '/usr/local'
> [Oct 23 18:13:29.763] {1081635264} STATUS: opened var/log/trafficserver/diags.log
> [Oct 23 18:13:29.798] Server {1081635264} DEBUG: (icp) On=2, MultiCast=0, Timeout=2 LocalCacheLookup=0
> [Oct 23 18:13:29.798] Server {1081635264} DEBUG: (icp) StaleLookup=0, ReplyToUnknowPeer=0,
DefaultReplyPort=0
> [Oct 23 18:13:29.798] Server {1081635264} DEBUG: (icp) [0]: Type=L IP=192.168.56.101
Port=3130 PPort=0 Host=localhost
> [Oct 23 18:13:29.798] Server {1081635264} DEBUG: (icp) [0]: MC ON=0 MC_IP=0.0.0.0 MC_TTL=0
> [Oct 23 18:13:29.798] Server {1081635264} DEBUG: (icp) [1]: Type=S IP=192.168.56.102
Port=3130 PPort=8080 Host=host2
> [Oct 23 18:13:29.798] Server {1081635264} DEBUG: (icp) [1]: MC ON=0 MC_IP=0.0.0.0 MC_TTL=1
> NOTE: Traffic Server received Sig 11: Segmentation fault
> /usr/local/bin/traffic_server - STACK TRACE: 
> [Oct 23 18:13:29.882] Manager {3070949696} ERROR: [LocalManager::pollMgmtProcessServer]
Server Process terminated due to Sig 11: Segmentation fault

There should be a stack trace somewhere ... maybe in diags.log?

> [Oct 23 18:13:29.882] Manager {3070949696} ERROR:  (last system error 2: No such file
or directory)
> [Oct 23 18:13:29.882] Manager {3070949696} ERROR: [Alarms::signalAlarm] Server Process
was reset
> [Oct 23 18:13:29.882] Manager {3070949696} ERROR:  (last system error 2: No such file
or directory)
> [TrafficServer] using root directory '/usr/local'
> [Oct 23 18:13:31.920] {1081635264} STATUS: opened var/log/trafficserver/diags.log
> 
> I've also tried the same configurantion file but turning off ICP and it works just fine.
> I'm running that inside a virtual machine instance of a UBUNTU 12.04 32bits
> 
> Finally I'd like to ask if anyone has faced a problem like this or have a working ICP
configuration that I could use in my tests.
> 
> 
> thanks,
> Heitor de Souza Ganzeli
> 
> 
> 
>> 
> 
> <heitor.vcf>


Mime
View raw message