trafficserver-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Roy Song <roys...@live.com>
Subject HTTP/1.1 404 Not Found on Accelerator is returned
Date Fri, 22 Apr 2011 03:59:52 GMT
Hi all,                                                

 

I am new to traffic server and linux. I downloaded the latest source code
and compiled it and installed it in my Red Hat Enterprise Linux 5.4 machine.
However, I get "HTTP/1.1 404 Not Found on Accelerator" when I test it.

 

[root@localhost ~]# curl -I http://192.168.1.104:8080

HTTP/1.1 404 Not Found on Accelerator

Date: Fri, 22 Apr 2011 03:46:57 GMT

Connection: close

Server: ATS/2.1.8-unstable

Cache-Control: no-store

Content-Type: text/html

Content-Language: en

Content-Length: 240

 

Below are the steps I have done:

svn checkout http://svn.apache.org/repos/asf/trafficserver

 cd trafficserver/traffic/trunck

autoreconf -i

./configure 

make

Make install

 

BTW, traffic server is running, below is the information:

[root@localhost ~]# netstat -npa |grep traf

tcp        0      0 0.0.0.0:8080                0.0.0.0:*
LISTEN      3189/traffic_manage 

tcp        0      0 0.0.0.0:8083                0.0.0.0:*
LISTEN      3189/traffic_manage 

tcp        0      0 0.0.0.0:8084                0.0.0.0:*
LISTEN      3199/traffic_server 

udp        0      0 10.0.3.15:52358             202.106.0.20:53
ESTABLISHED 3199/traffic_server 

unix  2      [ ACC ]     STREAM     LISTENING     12488  3189/traffic_manage
/usr/local/var/trafficserver/process_server

unix  2      [ ACC ]     STREAM     LISTENING     12491  3189/traffic_manage
/usr/local/var/trafficserver/mgmtapisocket

unix  2      [ ACC ]     STREAM     LISTENING     12493  3189/traffic_manage
/usr/local/var/trafficserver/eventapisocket

unix  3      [ ]         STREAM     CONNECTED     12526  3189/traffic_manage
/usr/local/var/trafficserver/eventapisocket

unix  3      [ ]         STREAM     CONNECTED     12525  3188/traffic_cop


unix  3      [ ]         STREAM     CONNECTED     12527  3189/traffic_manage
/usr/local/var/trafficserver/mgmtapisocket

unix  3      [ ]         STREAM     CONNECTED     12524  3188/traffic_cop


unix  2      [ ]         DGRAM                    12503  3199/traffic_server


unix  3      [ ]         STREAM     CONNECTED     12502  3189/traffic_manage
/usr/local/var/trafficserver/process_server

unix  3      [ ]         STREAM     CONNECTED     12501  3199/traffic_server


unix  2      [ ]         DGRAM                    12481  3189/traffic_manage


unix  2      [ ]         DGRAM                    12474  3188/traffic_cop


 

What steps did I miss or do something wrong? How can I get it work
correctly?

 

Thanks,

Roy


Mime
View raw message