trafficserver-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Pranav Modi <pra...@lukup.com>
Subject Re: Installing Traffic server on EC2 image.
Date Fri, 09 Jul 2010 04:48:27 GMT
These are my entries in remap.config -

map http://ec2-174-125-74-243.compute-1.amazonaws.com:8080/
http://ec2-174-125-74-243.compute-1.amazonaws.com:1024/
map http://localhost:8080/ http://localhost:1024/

The second entry works (from the image command line) But the first
does not. Is this is the correct way to configure for remote requests?

Thanks,
Pranav.



On Thu, Jul 8, 2010 at 7:41 PM, Jason <jason.giedymin@gmail.com> wrote:
> Take a look a the remap.config.
>
> On Thu, Jul 8, 2010 at 9:00 AM, Pranav Modi <pranav@lukup.com> wrote:
>>
>> I used the fedora image from the wiki page, TS works fine on that,
>> except for one thing -
>>
>> My web server running on that image is on port 1024, and it works when
>> accessed from a browser on a remote computer. The url used is
>> something like -
>> http://ec2-174-139-74-143.compute-1.amazonaws.com:1024
>>
>> But, when I use the same url with port 8080 (where TS is running) it
>> shows - 'could not connect'. TS works fine from localhost i.e. from
>> the image command line.  Also netstat -na shows that TS is indeed
>> listening on port 8080. Are there some setting changes required to
>> enable TS to accept remote requests?
>>
>> Pranav.
>>
>> On Fri, Jul 2, 2010 at 9:22 PM, Jason <jason.giedymin@gmail.com> wrote:
>> > There is a fedora image of TS on the east datacenter.  Should be a wiki
>> > page
>> > with the AMI IDs you can lookup.
>> > Try to use that for now.
>> > The scripts need updating, which is probably why It's not working.
>> > I'll have to get on that.
>> >
>> > On Fri, Jul 2, 2010 at 8:35 AM, Pranav Modi <pranav@lukup.com> wrote:
>> >>
>> >> We have a Fedora 8 running on an Amazon hosted machine. To install
>> >> ATS, i ran 'install_trafficserver.sh' (from contrib folder in trunk)
>> >> ATS installs, but does not run. On starting, only the traffic_cop
>> >> process starts.
>> >>
>> >> The following error is shown in /var/log/messages.
>> >>
>> >> Jul  2 06:57:33 domU-12-31-39-09-25-F2 traffic_manager[23428]:
>> >> {3078555968} ERROR: [bindProxyPort] Unable to bind socket: 8080 :
>> >> Address already in use
>> >> Jul  2 06:57:33 domU-12-31-39-09-25-F2 traffic_manager[23428]:
>> >> {3078555968} ERROR:  (last system error 98: Address already in use)
>> >> Jul  2 06:57:33 domU-12-31-39-09-25-F2 traffic_cop[23353]: cop
>> >> received child status signal [23428 256]
>> >> Jul  2 06:57:33 domU-12-31-39-09-25-F2 traffic_cop[23353]:
>> >> traffic_manager not running, making sure traffic_server is dead
>> >> Jul  2 06:57:33 domU-12-31-39-09-25-F2 traffic_cop[23353]: unable to
>> >> start traffic_manager, retrying in 60 second(s)
>> >>
>> >> netstat -o does not show any process using the port 8080.
>> >>
>> >> Can someone please confirm if the installation script works fine for
>> >> Fedora 8 on EC2?
>> >>
>> >> PS -  /incubator from SVN_HOME should probably be removed in the
>> >> installation script.
>> >
>> >
>
>

Mime
View raw message