tomee-commits mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Keerati (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Comment Edited] (TOMEE-2000) TomEE PLUME 7.0.2 stability problem when using HTTPS on both Redhat and CentOS
Date Mon, 23 Jan 2017 08:34:26 GMT

    [ https://issues.apache.org/jira/browse/TOMEE-2000?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:comment-tabpanel&focusedCommentId=15834061#comment-15834061
] 

Keerati edited comment on TOMEE-2000 at 1/23/17 8:34 AM:
---------------------------------------------------------

We just install OpenJDK to use jstack, we will recheck which jvm TomEE is running.

Do you mean that we should drop the AJP connector, restart the server, and let's see whether
the server still persist? It will require a few more days to validate the result.

<Connector port="8009" protocol="AJP/1.3" redirectPort="8443" />

We should comment out the above line, is that correct?



was (Author: jkeerati):
We just install OpenJDK to use jstack, we will recheck which jvm TomEE is running.

Do you mean that we should drop the AJP connector, restart the server, and let's see whether
the server still persist? It will require a few more days to validate the result.

<Connector port="8009" protocol="AJP/1.3" redirectPort="8443" />

We should comment out the following line, is that correct?


> TomEE PLUME 7.0.2 stability problem when using HTTPS on both Redhat and CentOS
> ------------------------------------------------------------------------------
>
>                 Key: TOMEE-2000
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/TOMEE-2000
>             Project: TomEE
>          Issue Type: Bug
>          Components: TomEE Core Server
>    Affects Versions: 7.0.2
>         Environment: Red Hat Enterprise Linux Server release 7.2 (Maipo)
> CentOS Linux release 7.2.1511 (Core) 
> Java(TM) SE Runtime Environment (build 1.8.0_101-b13) (64-bit server)
>            Reporter: Keerati
>         Attachments: %CPU usage (java) with zero request.png, jstack.out
>
>
> There seems to be a bug on HTTPS feature. We've setup SSL on two different machine (Redhat
and CentOS) using two different SSL certificates, and the exact same problem happen. 
> At first, TomEE runs normally, but after a few days (we are not exactly sure how long),
TomEE starts to have stability problem. In our case, TomEE starts to have abnormal CPU consumption
(~20% on all CPU cores) even when there is no connection. Furthermore, when the server start
to have HTTPS workloads, TomEE did crash. So, we decided to disable SSL from our TomEE server,
and everything come back to normal.
> Sorry that we did not record all the problems appropriately (the time we test SSL on
the 1st and 2nd server is about 2 months), but now that we found the same problem happen on
the 2nd server. We are quite sure that TomEE has stability problem with SSL.



--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v6.3.4#6332)

Mime
View raw message