tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Jerry Malcolm <techst...@malcolms.com>
Subject Re: Login failing on Manager
Date Sun, 30 Jun 2019 14:19:18 GMT
Bumping this one back up in the queue.  Anybody have any idea what might 
be going on here?

Thanks.

Jerry

On 6/24/2019 1:50 PM, Jerry Malcolm wrote:
> I have several vHosts with 8-10 custom webapps per vHost (Tomcat 
> 9.0).  I'm using SingleSignOn on all of the hosts with 
> container-managed security.  Logging on using any of my own webapps is 
> rock-solid on all of the vHosts and has worked for years.  But if I go 
> to the Tomcat manager app on any of the vHosts without being logged 
> in, manager presents its own login popup as I would expect.  But it 
> will not accept my id/pw.  If I go back to my main webapp on that 
> vHost and login there, THEN go to manager, it works fine.
>
> Yesterday I upgraded to the latest JSPWiki on all of the sites. After 
> the upgrade, now JSPWiki is doing the same thing.  It accepts 
> credentials and works fine if I'm already logged in using my main site 
> webapp.  But if I go to JSPWiki without logging in and try to login 
> using the JSPWiki login form, it refuses to log me on.
>
> What could cause manager and JSPWiki to not accept my login on their 
> own login screens, but still be completely happy to accept my 
> credentials if I login on another SingleSignOn webapp on the same 
> vHost?  This one is baffling me....
>
> Thx.
>
> Jerry
>
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.apache.org
> For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org
>

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org


Mime
View raw message