tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Mark Thomas <ma...@apache.org>
Subject Re: Tomcat 8.5.13 - random issue with HTTPS (blank page) - working good with HTTP
Date Thu, 07 Mar 2019 12:33:01 GMT
That doesn't answer any of my questions.

Which connector are you using? It could be NIO and APR/Native with that
configuration. The log files will include start-up messages for the
connectors. They will tell you what connector is in use. Better still,
paste those log messages here.

If the TLS connector is running out of threads (possible under heavy
load) there should be a log message to that effect when it happens. Is
there? Are there any other error messages in the logs?

Upgrading to latest 8.5.x?

And an additional suggestions. Next time this happens take 3 thread
dumps ~30s apart, upload them somewhere public and post the link here.

Mark


On 05/03/2019 14:41, youness.dakkoun@bnpparibasfortis.com wrote:
> Hello everyone,
> 
> Here the tomcat config file from our Application BI:
> 
> HTTPS:443 --> NOT OK sometime ( blank page/hanging) maybe limit of session achieved
and waiting new available connections
> =========
> <
> Connector port="443" 
> maxHttpHeaderSize="65536" 
> protocol="HTTP/1.1" 
> maxThreads="250" 
> SSLEnabled="true" 
> minSpareThreads="25" 
> maxSpareThreads="75" 
> enableLookups="false" 
> disableUploadTimeout="true" 
> acceptCount="200" debug="0" 
> scheme="https" 
> secure="true" 
> clientAuth="false" 
> sslProtocol="TLS" 
> sslEnabledProtocols="TLSv1,TLSv1.1,TLSv1.2" 
> keystorePass="XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX" 
> keystoreFile="XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX" 
> keyAlias="XXXXXXX" 
> ciphers="TLS_RSA_WITH_AES_128_CBC_SHA" 
> URIEncoding="UTF-8"
> />
> 
> HTTP:8080 --> OK even when HTTPS hanging
> ========
> <
> Connector port="8080" 
> maxHttpHeaderSize="65536" 
> protocol="HTTP/1.1" 
> connectionTimeout="20000" 
> redirectPort="443" 
> compression="on" 
> URIEncoding="UTF-8" 
> compressionMinSize="2048" n
> oCompressionUserAgents="gozilla, traviata" compressableMimeType="text/html,text/xml,text/plain,text/css,text/javascript,text/json,application/javascript,application/json"
> />
> 
> -----Original Message-----
> From: Mark Thomas [mailto:markt@apache.org] 
> Sent: Monday, March 04, 2019 6:57 PM
> To: users@tomcat.apache.org
> Subject: Re: Tomcat 8.5.13 - random issue with HTTPS (blank page) - working good with
HTTP
> 
> On 04/03/2019 17:28, youness.dakkoun@bnpparibasfortis.com wrote:
>> Dear,
>>
>> We are facing instability on our BI platform due to Tomcat.
>>
>> We have our https url working but sometimes, we get a blank page and stay like that
for several time, in the meantime if we use the url without HTTPS as HTTP it works.
>>
>> The only fix we apply know is to restart the tomcat but this is not a solution...
>>
>> So, the issue is related to HTTPS, can you help us to tackle this problem and find
the root cause ? and better logging ?
> 
> Which connector are you using?
> 
> Any error messages in the logs?
> 
> Upgrade to the latest 8.5.x release and retest.
> 
> Mark
> 
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.apache.org
> For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org
> 
> ======================================================
> BNP Paribas Fortis disclaimer:
> http://www.bnpparibasfortis.com/e-mail-disclaimer.html
>  
> BNP Paribas Fortis privacy policy:
> https://www.bnpparibasfortis.com/footer-pages/privacy-policy
>  
> ======================================================
> 
> 
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.apache.org
> For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org
> 


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org


Mime
View raw message