tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From David Morris <david.mor...@envitia.com>
Subject The case of disappearing JARs
Date Fri, 03 Nov 2017 21:15:39 GMT

I've got a case of disappearing JARs from my webapps lib folder which I can't seem to solve,
hopefully someone on the list can provide some pointers.

We've got a number of webapps which are deployed by an installer already exploded (The war
is exploded and wrapped by the installer) without the WAR been deployed.  We are using tomcat
8.0 running as multiple instances, all configured with them running as windows services.

The environment is a virtualised environment running on Windows Server 2012 with the VMs stored
and running from a SAN.  Generally everything works as expected, we can start and stop the
services, restart the VMs with no problems.  However whenever there has been a power failure
(I don't know what would shut down first the SAN or the VM hosts when the UPS runs out) on
restart, when the services start back, up some or all of the JARs from the deployed apps have
gone.

In the latest instance of this happening,  the VM it occurred on had 5 instances of Tomcat
running, however only 1 tomcat instance had missing JARs.  Within this was two webapps, 1
was missing 1 library the other was missing all 80 which obviously caused them not to work.
 None of the other files within the webapp are effected and it's happened with different webapps
on different VMs but configured the same way (explored WAR from an installer)

My question is, can this be caused by Tomcat at all, eg is it trying to undeploy for some
reason or is the answer somewhere else in the environment?

Many thanks,

Dave


Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message