tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Goli, Ravi (FKN) - contr" <RG...@express-scripts.com>
Subject RE: Tomcat server starting problem -- "GET /cgi-bin/im0dcsr9/b2b_index.jsp?dpAuthProxyStatus=Fail HTTP/1.1" 500 539
Date Wed, 05 Nov 2014 04:35:09 GMT
When I try to start the tomcat by running the httpd. I get the below internal server error
displayed on the console.  In the access log the below highlighted is all I see. I do not
understand yet, what the issue is. It was all working good. I am having a sofea (kind of angularJs
based architecture) based application running on the tomcat. The issue started happening when
I turned on my system from sleep/hibernation, basically I didn't shut down the tomcat properly
before that, not sure if it was shut down even. But then I killed the tomcat and I restarted
the tomcat didn't fix it. I even restarted my machine that too didn't fix it. I am still analyzing.
Please share any inputs. Thanks.

127.0.0.1 - - [04/Nov/2014:22:38:01 -0500] "GET /cgi-bin/im0dcsr9/b2b_index.jsp?dpAuthProxyStatus=Fail
HTTP/1.1" 500 539
Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your
request.
Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the
error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.
More information about this error may be available in the server error log.


Thanks.


From: Goli, Ravi (FKN) - contr
Sent: Tuesday, November 04, 2014 11:25 PM
To: 'users@tomcat.apache.org'
Subject: Tomcat server starting problem -- "GET /cgi-bin/im0dcsr9/b2b_index.jsp?dpAuthProxyStatus=Fail
HTTP/1.1" 500 539

When I try to start the tomcat by running the httpd. I get the below internal server error
displayed on the console.  In the access log the below highlighted is all I see. I do not
understand yet, what the issue is. It was all working good. I am having a sofea (kind of angularJs
based architecture) based application running on the tomcat. The issue started happening when
I turned on my system from sleep/hibernation, basically I didn't shut down the tomcat properly
before that, not sure if it was shut down even. But then I killed the tomcat and I restarted
the tomcat didn't fix it. I even restarted my machine that too didn't fix it. I am still analyzing.
Please share any inputs. Thanks.

127.0.0.1 - - [04/Nov/2014:22:38:01 -0500] "GET /cgi-bin/im0dcsr9/b2b_index.jsp?dpAuthProxyStatus=Fail
HTTP/1.1" 500 539
Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your
request.
Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the
error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.
More information about this error may be available in the server error log.


Thanks.

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message