tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Sergei Kovalev <skov...@gmail.com>
Subject Re: can't make external lib jars loaded with Resources in tomcat 8
Date Sat, 30 Aug 2014 13:09:25 GMT
HI Dan,
Yes, tried different ways, forward slashes, then unix style when I strip
drive label, usually it works for same drive where app is running.
Here is my whole case in more details.
I created virtual host and I put root.xml into conf/Catalina/myhost

Below is whole content of that root.xml but it just does not work when it
starts, complaining about missing classes.

<Context>
 <Resources>
     <PreResources  base="/Projects/tomcat/apache-tomcat-8.0.11/hostlibs/
myhost" className="org.apache.catalina.webresources.DirResourceSet"
webAppMount="/WEB-INF/lib"/>
 </Resources>
</Context>

If I get all those jars and put inside web-inf/lib into war then it starts
without problems. All I could find on internet about usage it for libraries
another post where author having issues with it as well. Does it work for
anybody to externalize libs in Tomcat 8?

Thanks


On Sat, Aug 30, 2014 at 8:32 AM, Daniel Mikusa <dmikusa@pivotal.io> wrote:

> On Aug 29, 2014 4:56 PM, "Sergei Kovalev" <skov555@gmail.com> wrote:
> >
> > Can anybody provide working example how to externalize libs for
> application
> > under tomcat 8?
> > I have done below but it does not work, libs not getting loaded.
> >
> >
> > <Resources>
> >            <PreResources
> >  base="C:\Projects\tomcat\apache-tomcat-8.0.11\hostlibs\myhost"
> > className="org.apache.catalina.webresources.DirResourceSet"
> > webAppMount="/WEB-INF/lib"/>
> >
> >     </Resources>
>
> This looks ok at first glance.
>
> I haven't used it on Windows though. Have you tried using forward slashes
> in the path? What about doubling up the backslashes?
>
> Dan
>
> >
> >
> > Thanks
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message