tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Caldarale, Charles R" <Chuck.Caldar...@unisys.com>
Subject RE: AW: AW: tomcat-connectors-1.2.39-windows-x86_64-iis does not work
Date Mon, 07 Apr 2014 17:05:46 GMT
> From: Konstantin Prei├čer [mailto:kpreisser@apache.org] 
> Subject: RE: AW: AW: tomcat-connectors-1.2.39-windows-x86_64-iis does not work

> I wanted to note that I'm also using the ISAPI Connector 1.2.39 (x64) 
> on a Windows Server 2012 R2, but I did not encounter the reported issue.
> This is my workers.properties:
>   # Define 1 real worker using ajp13
>   worker.list=worker1
>   # Set properties for worker1 (ajp13)
>   worker.worker1.type=ajp13
>   worker.worker1.host=localhost
>   worker.worker1.port=8019

> On that system, Tomcat listens on both [::]:8019 and 0.0.0.0:8019, and 
> the ISAPI connector uses 127.0.0.1:8019 to connect to Tomcat. The "hosts" 
> file on this system doesn't contain any entry.

Any theories on how localhost gets resolved on your system?

 - Chuck


THIS COMMUNICATION MAY CONTAIN CONFIDENTIAL AND/OR OTHERWISE PROPRIETARY MATERIAL and is thus
for use only by the intended recipient. If you received this in error, please contact the
sender and delete the e-mail and its attachments from all computers.


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org


Mime
View raw message