tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From André Warnier ...@ice-sa.com>
Subject Re: tomcat-connectors-1.2.39-windows-x86_64-iis does not work
Date Wed, 02 Apr 2014 14:40:33 GMT
Alten, Jessica-Aileen wrote:
> Hi all,
> 
> I have a problem with the new release of the tomcat-connector (1.2.39) for
> 64 Bit Windows (isapi_redirect.dll), binary download.
> The older versions worked like a charm under Windows Server 2008 R2 64 Bit
> and Windows 7 64 Bit, even in a loadbalancing configuration. But after
> switching to the new 1.2.39 version, no connection between IIS and Tomcat
> (6.0.39, 7.0.52) can be established. 
> 
> The isapi_redirect log says:
> [Wed Apr 02 13:23:36.319 2014] [5676:2148] [info]
> jk_open_socket::jk_connect.c (735): connect to 0.0.0.0:8009 failed
> (errno=49)
> [Wed Apr 02 13:23:36.319 2014] [5676:2148] [info]
> ajp_connect_to_endpoint::jk_ajp_common.c (1019): Failed opening socket to
> (0.0.0.0:8009) (errno=49)
> [Wed Apr 02 13:23:36.319 2014] [5676:2148] [error]
> ajp_send_request::jk_ajp_common.c (1659): (ajp13w) connecting to backend
> failed. Tomcat is probably not started or is listening on the wrong port
> (errno=49)
> [Wed Apr 02 13:23:36.319 2014] [5676:2148] [info]
> ajp_service::jk_ajp_common.c (2669): (ajp13w) sending request to tomcat
> failed (recoverable), because of error during request sending (attempt=2)
> [Wed Apr 02 13:23:36.319 2014] [5676:2148] [error]
> ajp_service::jk_ajp_common.c (2689): (ajp13w) connecting to tomcat failed.
> [Wed Apr 02 13:23:36.319 2014] [5676:2148] [info] service::jk_lb_worker.c
> (1514): service failed, worker ajp13w is in error state
> [Wed Apr 02 13:23:36.319 2014] [5676:2148] [info] service::jk_lb_worker.c
> (1594): All tomcat instances are busy or in error state
> [Wed Apr 02 13:23:36.319 2014] [5676:2148] [error] service::jk_lb_worker.c
> (1599): All tomcat instances failed, no more workers left
> [Wed Apr 02 13:23:36.319 2014] [5676:2148] [error]
> HttpExtensionProc::jk_isapi_plugin.c (2327): service() failed with http
> error 503
> 
> 
> The worker configuration is: 
> # workers.properties.minimal -
> #
> worker.list=wlb,jkstatus
> #
> worker.ajp13w.type=ajp13
> worker.ajp13w.host=localhost
> worker.ajp13w.port=8009
> #
> worker.wlb.type=lb
> worker.wlb.balance_workers=ajp13w
> #
> worker.jkstatus.type=status
> #
> 
> The configuration is a rudimentary version of the productive system
> (concerning "worker.wlb.type=lb"), where three Tomcat instances are running
> on a server.
> 
> The log file was absolutely clean (only init and terminate messages) before
> version 1.2.39 and is clean again after switching back to version 1.2.37,
> the connection between IIS and Tomcat is working, port 8009 works with
> 1.2.37. 
> In both cases Tomcat is running and listening to the right port. I've
> restarted the systems after changing the Dlls.
> 
> Can anybody help with this problem?
> 

A bit guessing here :

You have :
 > worker.ajp13w.host=localhost

and

 > jk_open_socket::jk_connect.c (735): connect to 0.0.0.0:8009 failed
 > (errno=49)

is "localhost" == 0.0.0.0  ?

 From the point of view of mod_jk/isapi, should it not be "127.0.0.1" ?

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org


Mime
View raw message