tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Cyril Auburtin <cyril.aubur...@gmail.com>
Subject Re: [Bug 56301] Websockets not working after 8.0.0-RC10
Date Sun, 23 Mar 2014 11:19:41 GMT
Thanks man you bombed my thread, from which I was already not expecting a
lot of answers, but well anyway..


2014-03-23 3:31 GMT+01:00 Hardik Vaishnav <hardikvaishnav@gmail.com>:

> Here is the example of what I am trying to do.
>
> JBoss Webserver Private IP : 192.168.10.100
> JBoss Webserver Public IP 172.x.x.x
>
> Server connected to Jboss: 192.168.10.101 & 192.168.10.102
>
> If I am on the Jboss machine I can access 192.168.10.101\abc\test.html
> If I am outside the network its not possible to access URL
> 192.168.10.101\abc\test.html
>
> To solve the problem I have PAC file as a proxy for my browser which
> redirect all request for 192.168.10.101 address to apache httpd proxy
> server which sits inside the (192.168.x.x) network.
>
> Upto this point everything works OK. Request comes to Apache httpd server
> but it is not able to pass the url as is to 192.168.10.101\abc\test.html
> and return the response back to the client.
>
> thanks,
> -Hardik
>
>
>
>
>
> On Sat, Mar 22, 2014 at 3:15 PM, Cyril Auburtin <cyril.auburtin@gmail.com
> >wrote:
>
> > Hi, thanks for your reply
> >
> > please see https://issues.apache.org/bugzilla/attachment.cgi?id=31426with
> > the tomcat 8.0.1 (http://search.maven.org/#browse%7C-317025378)
> > and https://issues.apache.org/bugzilla/attachment.cgi?id=31427 with
> tomcat
> > 8.0.0-RC10
> >
> > There's clearly a reply in the latter case.
> >
> > the version is the only thing changed between the 2 screenshots, I
> > carefully did mvn clean too
> > the code is here https://github.com/n11/mongo-cli-java it runs very
> simply
> > with tomcat embedded that you may know well
> >
> >
> > 2014-03-22 19:20 GMT+01:00 Mark Thomas <markt@apache.org>:
> >
> > > On 22/03/2014 16:17, Cyril Auburtin wrote:
> > > > Hi, this issue concerns the tomcat-embed server, (likely also the
> > normal
> > > > tomcat server)
> > > > after version 8.0.1, websockets can't be estblished like before.
> > > >
> > > > I tried from a simple websocket example (standard java websocket
> > > > implemented in tomcat8
> > > > http://www.oracle.com/technetwork/articles/java/jsr356-1937161.html)
> > > > and noticed it from my project https://github.com/n11/mongo-cli-java
> ,
> > > > working untill apache version 8.0.0-RC10 (see pom.xml)
> > > >
> > > > It seems there's a breaking change between 8.0.0-RC10 and 8.0.1
> > > >
> > > > screenshot:
> https://issues.apache.org/bugzilla/attachment.cgi?id=31423
> > >
> > > Which indicates your WebSocket request received a 404 response so this
> > > isn't a WebSocket problem at all.
> > >
> > > Mark
> > >
> > >
> > > ---------------------------------------------------------------------
> > > To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.apache.org
> > > For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org
> > >
> > >
> >
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message