tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Mark Thomas <ma...@apache.org>
Subject Re: Tomcat 7.0. Webdav returns 0x80070021
Date Mon, 03 Feb 2014 11:32:39 GMT
On 03/02/2014 10:43, Sampers, Ruud wrote:
> Tomcat 7.047. Default setup form web.
> 
> Added an webapp with webdav enabled
> 
> readonly = false;
> 
> Windows 7:
> Mapped a drive to the specific folder:
> View content OK, put creating a new file/folder results in a dialog

There is a long list of things that are broken in various versions of
the Microsoft WebDAV client. You should try the WebdavFixFilter which
identifies some of them and even fixes a few where it can. That said, I
am sure there will be problems that that filter doesn't catch. I'll see
if I have a Windows 7 client handy to test with and see if I can
reproduce this.

Mark

> Localhost logging:
> 
> 127.0.0.1 - - [03/Feb/2014:11:40:34 +0100] "PROPFIND
> /webdav/dat1/New%20Text%20Document.txt HTTP/1.1" 207 850
> 
> 127.0.0.1 - - [03/Feb/2014:11:40:34 +0100] "PROPFIND
> /webdav/dat1/New%20Text%20Document%20(2).txt HTTP/1.1" 207 864
> 
> 127.0.0.1 - - [03/Feb/2014:11:40:34 +0100] "PROPFIND
> /webdav/dat1/New%20Text%20Document%20(3).txt HTTP/1.1" 404 1011
> 
> 127.0.0.1 - - [03/Feb/2014:11:40:34 +0100] "PUT
> /webdav/dat1/New%20Text%20Document%20(3).txt HTTP/1.1" 409 1001
> 
>  
> 
> Anyone familiar with this behavior, or known solutions.


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org


Mime
View raw message