tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From David Kerber <dcker...@verizon.net>
Subject Re: TLS is not working in 6.0.37, 7.0.42, 7.0.47
Date Fri, 03 Jan 2014 23:39:22 GMT
On 1/3/2014 5:27 PM, Mudassir Aftab wrote:
> Again, we have to submit this as a bug.....TLS 1.2 is not working in Tomcat

I wouldn't be too sure of that.  It might be that Firefox doesn't 
implement your chosen cipher.


> On Jan 4, 2014 3:16 AM, "Caldarale, Charles R" <Chuck.Caldarale@unisys.com>
> wrote:
>
>>> From: Mudassir Aftab [mailto:withmudassir@gmail.com]
>>> Subject: Re: TLS is not working in 6.0.37, 7.0.42, 7.0.47
>>
>>> Did you get wireshark filtered output ?
>>
>> Everybody on this list is a volunteer, with their own real jobs to take
>> care of.  If you want immediate attention, you bloody well need to pay for
>> it.
>>
>>   - Chuck
>>
>>
>> THIS COMMUNICATION MAY CONTAIN CONFIDENTIAL AND/OR OTHERWISE PROPRIETARY
>> MATERIAL and is thus for use only by the intended recipient. If you
>> received this in error, please contact the sender and delete the e-mail and
>> its attachments from all computers.
>>
>>
>> ---------------------------------------------------------------------
>> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.apache.org
>> For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org
>>
>>
>


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org


Mime
View raw message