tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Burghard W.V. Britzke" <b...@charmides.in-berlin.de>
Subject Re: Unable to start apache tomcat server
Date Sat, 31 Aug 2013 17:30:26 GMT
which url did you try? especially which port? tomcat uses port 8080 per default instead of
the standard http port 80.

Am 31.08.2013 um 19:23 schrieb Sushil Prusty <sushil.prusty@gmail.com>:

> Hi all
> 
> I am using tomcat 7.0.42 and deployed in  CentOs .
> When i start the server i am geting below log in my console .....
> 
> 
> Aug 31, 2013 10:37:59 PM org.apache.catalina.core.AprLifecycleListener init
> INFO: The APR based Apache Tomcat Native library which allows optimal
> performance in production environments was not found on the
> java.library.path:
> /xtd/ser/installation/jdk1.7.0_25/jre/lib/amd64/server:/xtd/ser/installation/jdk1.7.0_25/jre/lib/amd64:/xtd/ser/installation/jdk1.7.0_25/jre/../lib/amd64:/usr/java/jdk1.6.0_45/jre/lib/amd64/server:/usr/java/jdk1.6.0_45/jre/lib/amd64:/usr/java/jdk1.6.0_45/jre/../lib/amd64:/usr/java/packages/lib/amd64:/usr/lib64:/lib64:/lib:/usr/lib
> Aug 31, 2013 10:37:59 PM org.apache.coyote.AbstractProtocol init
> INFO: Initializing ProtocolHandler ["http-bio-8080"]
> Aug 31, 2013 10:37:59 PM org.apache.coyote.AbstractProtocol init
> INFO: Initializing ProtocolHandler ["ajp-bio-8009"]
> Aug 31, 2013 10:37:59 PM org.apache.catalina.startup.Catalina load
> INFO: Initialization processed in 730 ms
> Aug 31, 2013 10:37:59 PM org.apache.catalina.core.StandardService
> startInternal
> INFO: Starting service Catalina
> Aug 31, 2013 10:37:59 PM org.apache.catalina.core.StandardEngine
> startInternal
> INFO: Starting Servlet Engine: Apache Tomcat/7.0.42
> Aug 31, 2013 10:38:00 PM org.apache.coyote.AbstractProtocol start
> INFO: Starting ProtocolHandler ["http-bio-8080"]
> Aug 31, 2013 10:38:00 PM org.apache.coyote.AbstractProtocol start
> INFO: Starting ProtocolHandler ["ajp-bio-8009"]
> Aug 31, 2013 10:38:00 PM org.apache.catalina.startup.Catalina start
> INFO: Server startup in 370 ms
> 
> BUT WHEN I AM OPEING THE BROWSER i am geting Unable to connect.
> I am not sure my server is started or not ?
> Any body have idea what could be the problem ?


Mime
View raw message