tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Caldarale, Charles R" <Chuck.Caldar...@unisys.com>
Subject RE: Help about my problem
Date Sat, 03 Aug 2013 00:59:37 GMT
> From: Mehdi Yousefi [mailto:mmehdiy@gmail.com] 
> Subject: Help about my problem

> i have use Tom-Cat ver 6.0.10

It's Tomcat, not Tom-Cat.  Version 6.0.10 is over six years old and should not be used by
anyone these days.  Doing so is irresponsible, given the number of bug fixes and security
issues corrected since then.

> my problem is when i try to connect to web server on localhost or network 
> computers browser status is changing to "connecting to ..." but nothing 
> hppens after long time 

Since you've provided no real information about your configuration, JVM version, platform
you're running on, or log data, one can only speculate what the problem might be.  The symptoms
are typical of either using the wrong port number on the URL or a firewall blocking the port,
but the actual cause might be something completely different.

> i attached the log file after start in PDF

The list does not allow most attachments, especially ones that are easily infected by viruses.


 - Chuck


THIS COMMUNICATION MAY CONTAIN CONFIDENTIAL AND/OR OTHERWISE PROPRIETARY MATERIAL and is thus
for use only by the intended recipient. If you received this in error, please contact the
sender and delete the e-mail and its attachments from all computers.


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org


Mime
View raw message