tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From C├ędric Couralet <cedric.coura...@gmail.com>
Subject Re: Tomcat 6.0.20/Windows 2008 R2/SSL Configuration
Date Wed, 20 Mar 2013 19:09:44 GMT
2013/3/20 Harris, Jeffrey E. <Jeffrey.Harris@mantech.com>:
>
>> -----Original Message-----
>> From: my business mail [mailto:mv.mail3@gmail.com]
>> Sent: Wednesday, March 20, 2013 2:39 PM
>> To: Tomcat Users List
>> Subject: Re: Tomcat 6.0.20/Windows 2008 R2/SSL Configuration
>>
>> I only added the keystore property not truststore. I was just following
>> what i'd done for tomcat4.1 on w2k3.  Here is the log file. The
>> keystore file is DEF in the path indicated, but i see the error below
>> in the catalina file.
>>
>> Mar 20, 2013 2:35:21 PM
>> org.apache.catalina.startup.SetAllPropertiesRule
>> begin
>> WARNING: [SetAllPropertiesRule]{Server/Service/Connector} Setting
>> property 'clientAuth' to 'false' did not find a matching property.
>> Mar 20, 2013 2:35:21 PM
>> org.apache.catalina.startup.SetAllPropertiesRule
>> begin


> One problem is that Tomcat is not finding your keystore file or loading your
> certificates.  This can be because you entered the wrong path or file name,
> specified the wrong password, or there is a problem with the actual content
> of your keystore file.
>

Or maybe you are using APR with respect to SSL?

The configuration is a little different .

Can you try by replacing protocol="HTTP/1.1" with
protocol=org.apache.coyote.http11.Http11Protocol in your SSL
connector?

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org


Mime
View raw message