tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From J- MAN <jmand...@hotmail.com>
Subject Autowired spring bean not working in tomcat 7.0.35 with jax-ws
Date Wed, 06 Feb 2013 22:08:56 GMT

Hi,
On tomcat 7.0.35 when i have 2 listeners (jax-ws and spring) in my web.xml my spring beans
do not get initialized.  It seems as though it initializes my the jax-ws webservice class
via sun-jaxws.xml before initializing my beans.  It works fine in Tomcat 6, any way to get
this to work in Tomcat 7?
web.xml snippet is below.
Any ideas?

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?><web-app version="2.5" xmlns="http://java.sun.com/xml/ns/javaee"
xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"	xsi:schemaLocation="http://java.sun.com/xml/ns/javaee
http://java.sun.com/xml/ns/javaee/web-app_2_5.xsd">

	<!-- The definition of the Root Spring Container shared by all Servlets 		and Filters
HD -->	<context-param>		<param-name>contextConfigLocation</param-name>
	<param-value>classpath:webservices_context.xml</param-value>	</context-param>
	<!-- Creates the Spring Container shared by all Servlets and Filters HD -->	<listener>
	<listener-class>org.springframework.web.context.ContextLoaderListener</listener-class>
</listener>

<listener>        <listener-class>                com.sun.xml.ws.transport.http.servlet.WSServletContextListener
       </listener-class>    </listener>
<servlet>		<servlet-name>testService</servlet-name>		        <servlet-class>com.sun.xml.ws.transport.http.servlet.WSServlet</servlet-class>
       <load-on-startup>1</load-on-startup>	</servlet>    	<servlet-mapping>
	<servlet-name>testService</servlet-name>		<url-pattern>/ws/*</url-pattern>
		</servlet-mapping>

</web-app> 		 	   		  
Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message