tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Paul van Hoven <paul.van.ho...@googlemail.com>
Subject Re: Tomcat with multiple domains
Date Sat, 01 Dec 2012 12:11:32 GMT
Thank you guys for your great help. It was indeed an error in the xml
that I entered in the server.xml file. I put something like this:

<Server port="8005" shutdown="SHUTDOWN">
...
<Service name="Catalina">
...
<Engine name="Catalina" defaultHost="localhost">
<Host name="localhost"  appBase="webapps"
            unpackWARs="true" autoDeploy="true">
<Host name="www.my2nddomain.com"
appBase="/opt/apache-tomcat-7.0.32/my2nddomain" unpackWARs="true"
autoDeploy="true" xmlValidation="false" xmlNamespaceAware="false">
        </Host>
   </Host>
</Engine>
  </Service>
</Server>

Notice that I nested the virtual host definition within the host
definition tags of the default host. So, therefore it did not work and
I didn't see it.

Okay now it works perfectly fine. Again, thanks for your fantastic support!

2012/11/30 Hassan Schroeder <hassan.schroeder@gmail.com>:
> On Fri, Nov 30, 2012 at 2:12 PM, Christopher Schultz
> <chris@christopherschultz.net> wrote:
>
>> OP never posted the whole XML, so we don't know that it's definitely
>> not well-formed.
>
> Good point -- should have asked for the whole file before jumping to
> that conclusion. But it certainly looked sketchy :-)
>
> --
> Hassan Schroeder ------------------------ hassan.schroeder@gmail.com
> http://about.me/hassanschroeder
> twitter: @hassan
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.apache.org
> For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org
>

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org


Mime
View raw message