tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Konstantin Kolinko <knst.koli...@gmail.com>
Subject Re: Tomcat 7 is not working on windows 7....
Date Mon, 03 Dec 2012 10:28:50 GMT
2012/12/3 Mark Thomas <markt@apache.org>:
> On 03/12/2012 09:15, Jugal Thakkar wrote:
>> Hello Sir,
>>             I am Java Developer. i develop web application using servlet
>> and JSP.
>>
>> My problem is that i am not able to get server started in eclipse
>> Juno.....using Tomcat 7 with windows 7.....
>>
>> Please Guide me for the same....
>> Installation Process of tomcat 7 on windows 7....
>> I was previously using Windows XP and everything was fine....
>> But with Windows 7 i am Having the problem....
>>
>> Please guide me regarding this....
>
> Two options:
>
> 1. Read this:
> http://www.catb.org/esr/faqs/smart-questions.html
> and follow the excellent advice it offers.
>

+1

> 2. Apply the following logic:
> - It worked on Windows XP
> - It doesn't work on Windows 7
> - Therefore a bug in Windows 7 is the root cause
> - Either:
>   a) Report the problem to Microsoft and get them to fix it
>   b) Uninstall Windows 7 and re-install Windows XP
>

There is also FAQ available, such as
http://wiki.apache.org/tomcat/FAQ/Windows#Q8

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org


Mime
View raw message