tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Anuroop" <anuroo...@galaxyintelligentia.com>
Subject RE: Https connection not working from specific static public IP Address
Date Fri, 16 Nov 2012 12:22:58 GMT
Is there any where tomcat is stopping my IP  because of more request or
cache issue or something?

-----Original Message-----
From: André Warnier [mailto:aw@ice-sa.com] 
Sent: Friday, November 16, 2012 2:08 PM
To: Tomcat Users List
Subject: Re: Https connection not working from specific static public IP
Address

Anuroop wrote:
> Hi,
> 
>  
> 
> I am facing issue with connecting to https from my ISP provided 
> particular static public IP address.
> 
>  
> 
> Problem.
> 
> I have website online where I have hosted my application. Whenever I 
> am trying to connect from office lease line connection where I have 
> static IP address is configured in my router it gives timeout error 
> for HTTPS in my browser and HTTP works fine.
> 
>  
> 
> However it works fine from my other broadband connection (Dynamic IP 
> address assigned). Hence I am not sure it is a problem with my IP 
> address or tomcat configuration issue.
> 
>  
> 
> Observation:
> 
> It was working fine from last 1 year, suddenly its stopped working for 
> my lease line connection. I logged this compliant to my ISP and 
> changed my public IP address, hence its started working fine from 5 to 
> 6 days and again its stopped working, I use HTTPS it gives time out.
> 
>  
> 
> I checked with both the end (Hosting server and my ISP provider) and 
> got confirmation that IP is not blocked from both ends. However the 
> HTTP is working fine.
> 

That sounds like something is blocking outgoing HTTPS connections from your
office.
Do you know another website using HTTPS, that you can compare ?

This link connects to a website which redirects you to a HTTPS connection.
Try it out : http://www.cam.es
(redirects to https://www.cam.es/es/Paginas/inicio.aspx)


>  
> 
> I have doubt it is a problem with Tomcat  Maxthread  configuration.
> 

If you can connect to Tomcat via HTTPS using another connection, then it is
probably not a Tomcat configuration issue.

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org



---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org


Mime
View raw message