tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Steffen Heil (Mailinglisten)" <li...@steffen-heil.de>
Subject AW: WebSockets and HTTPS problems
Date Wed, 10 Oct 2012 16:41:19 GMT
Hi


> Check to see if the WebSocket examples that ship with Tomcat work with
> your configuration. If they don't compare the differences between the
> default configuration and you configuration to and find the change that
> breaks stuff.

First, thanks for the reply.

I downloaded tomcat 7.0.32 again and replaced the connectors in the
configuration with my own (minus the executor references).
Nothing else was changed.

The WebSocket chat example works with http on port 80, but not on port 8443.
It says:
> Info: WebSocket connection opened.
> * Guest3 has joined.

And as soon as I send something:
> Info: WebSocket closed.

The message does not get back to the client.
So the problem must in my connector configuration:

		<Connector port="80"
protocol="org.apache.coyote.http11.Http11NioProtocol"
			connectionTimeout="20000" redirectPort="443" />
		
		<Connector port="8443"
protocol="org.apache.coyote.http11.Http11NioProtocol"
			SSLEnabled="true" scheme="https" secure="true"
clientAuth="false" sslProtocol="TLS" connectionTimeout="20000" 
			keystoreFile="../https.p12" keystorePass="XXX"
keystoreType="PKCS12" URIEncoding="UTF-8" />

I don't see it; how can this happen?
What can I do to debug this any further?


Best regards,
  Steffen



Mime
View raw message